Η εποχή της αντικατάστασης σιλικόνης για τα πλαστικά έχει αρχίσει!

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-11-04

 Global Silicone Network News: Τα τελευταία χρόνια, με την αυξανόμενη ζήτηση για καθημερινές ανάγκες, η ζήτηση για σκεύη κουζίνας έχει γίνει πιο διαφοροποιημένη και οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για δημιουργικές καθημερινές ανάγκες. Ταυτόχρονα, η επιλογή ενός μη -ntoxic, φιλικό προς το περιβάλλον και σταθερό υλικό έχει επίσης γίνει ένα καυτό θέμα της δημόσιας ανησυχίας. . Είναι μια άμορφη ουσία. Το κύριο συστατικό είναι το διοξείδιο του πυριτίου, το οποίο είναι χημικά σταθερό και μη-flammable. Λόγω των σταθερών χημικών ιδιοτήτων των πρώτων υλών, έχει υψηλή αντοχή στη θερμοκρασία, 100% προστασία από το περιβάλλον και μη τοξικότητα. Επιπλέον, το Gel Silica είναι ένα μη προϊόν Npetroleum και δεν εξαρτάται από τους όλο και πιο σπάνους πόρους πετρελαίου. Είναι μια γενική τάση να γίνει υποκατάστατο παρόμοιων πλαστικών προϊόντων. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα πυριτικής γέλης μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές εφαρμογές που δεν μπορούν να κάνουν τα πλαστικά προϊόντα, όπως οι ειρηνιστές και τα ανθρώπινα όργανα. Και ούτω καθεξής, η προοπτική εφαρμογής είναι πολύ ευρεία. Λόγω της καλής σταθερότητάς του, το πυριτικό πήκτωμα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία και χαμηλή θερμοκρασία, έτσι ώστε να μπορεί να θερμαίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία χωρίς παραμόρφωση ή απελευθέρωση τοξικών ουσιών και μπορεί επίσης να ψύχεται στο ψυγείο!

 Λόγω της υφής του κοντά στο ανθρώπινο δέρμα και οι μη εκλογικοί και άοστοι πιπίλες σιλικόνης για παιδιά είναι επίσης πολύ υγιείς και η καλή σιλικόνη έχει αυτόματη λειτουργία απολύμανσης, χωρίς λεκέδες, εύκολο να καθαριστεί και τώρα πολλές οικογένειες Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα σιλικόνης, όπως τα σκεύη κουζίνας σιλικόνης, επειδή μπορούν να μαγειρευτούν εντελώς σε φούρνο μικροκυμάτων, το οποίο είναι περισσότερο ανησυχητικό και χρόνο και, το πιο σημαντικό, δεν θα παράγει καπνούς πετρελαίου. HARM OH.--- Η θερμοκρασία λειτουργίας του πηκτώματος πυριτίας είναι γενικά 0 ° C

160 ° C και η περιοχή αντίστασης θερμοκρασίας των πρώτων υλών είναι 40 ° C
230 ° C, η οποία είναι πολύ μακριά Περισσότερο από αυτό των πλαστικών προϊόντων για τρόφιμα και δεν μπορεί να διαλυθεί σε περισσότερους από 100 ° C. Η διαδικασία χρήσης είναι ασφαλής, ακόμη και όταν καίγεται, θα αποσυντίθεται μόνο σε διοξείδιο του πυριτίου και υδρατμούς, το οποίο δεν είναι μη εκτοξικό και αβλαβές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με σιγουριά!

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: sales manager

Τμήμα: Sales

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 15616878762

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15616878762

Δικτυακός τόπος: sevenplusd.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 3rd Floor, Daxun Science and Technology Park, Pinghu Street, Longgang District, Shenzhen

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top