Το αρχικό εμπορικό σήμα των Κινέζων γυναικώνs wear Bense"AI118 Original Cotton Linen Shop

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-12

微信图片_20201208084045.jpg

Επειδή τα υφάσματα ένδυσης των γυναικών βαμβακιού και λινών και.3539.αποτελούνται από φυσικά υφάσματα,αναπνεύσιμο.Το στυλ των γυναικών βαμβακιού και.3539.Τα ρούχα είναι χαλαρά και μεγάλα,αλλά το επάνω μέρος δεν είναι πρησμένο,έξυπνα συνδυάζεται με ένα και35.39.Αυτή είναι η στάση της αυτοαπελευθέρωσης που επιδιώκουν οι σύγχρονοι άνθρωποι.

1.jpg

Το βαμβακερό λινό χρησιμοποιεί βαμβάκι και λινά ως κύρια υφάσματα, συνηγορώντας υπέρ μιας φυσικής και υγιούς στάσης ζωής.Σήμερα.όχι μόνο δίνει στον χρήστη ένα άνετο συναίσθημα, αλλά ταυτόχρονα μεταφέρει και ένα άγγιγμα λογοτεχνικού στυλ, γεμάτο προσωπικότητα.

2.jpg

Οι άνθρωποι συνδυάζουν την ρετρό και την μοντέρνα μόδα, συνδυάζοντας την ιστορία και τον πολιτισμό χιλιάδων ετών με τον σύγχρονο πολιτισμό, παρήγαγαν μια σειρά από βαμβακερά λινά ενδύματα. ... Πλήρως ικανοποιημένοι οπαδοί που αγαπούν τα προϊόντα βαμβακερά λινά.

3.jpg

Το βαμβάκι παράγεται από εύκρατα φυτά, το βαμβάκι και τους σπόρους συγκομίζονται χωριστά, οι σπόροι που αποσυντίθενται μετά την τριετία από μια μηχανή που ξηραίνεται από τον ήλιο, μετά από συμπίεση από μια μηχανή, υφαίνονται σε κλωστές και πετσέτες, και τελικά βάφονται σε έτοιμα προϊόντα.

4.jpg

Επειδή το βαμβάκι είναι φυσικό υλικό, δεν χρησιμοποιούνται ποτέ φυτοφάρμακα και χημικές βαφές, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα από βαμβακερά λινά δεν περιέχουν επίσης επιβλαβείς χημικές ουσίες όπωςφορμαλδεΰδη.Το χρώμα της νηστείας του βαμβακιού δεν είναι τόσο καλό όσο τα προϊόντα χημικών ινών, οπότε θα υπάρχει κυμαινόμενο χρώμα κατά τη διάρκεια του πλυσίματος.

5.jpg

Το διάλυμα είναι: μουλιάζει σε αλμυρό νερό για περίπου δεκαπέντε λεπτά για να έχει στερέωσηΚότον.είναι κατάλληλο για στενή τοποθέτηση, έχει καλή αναπνεύσιμη, απορροφά τον ιδρώτα και δεν ερεθίζει το δέρμα.

6.jpg

Ο πάγκος είναι η πρώτη μάρκα. & ο κατασκευαστής βαμβακερών και λινών ενδυμάτων για γυναίκες από την Κίνα, το φάσμα προϊόντων μας, μεταξύ των οποίων: ... Παντελόνια ... Φορέματα ... Tee-Shirts ... Ιδρύματα ... Midi SkirtGenericName ... Γυαλιά.

Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

7.jpg

35,χονδρική γυναί­κες και.\35,39,η ενδυ­μασία της Florida,\35,39,ρούχα χονδρικής για μπουτίκ,35


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top