Χαρακτηριστικά πλυντηρίου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-09-10

Χαρακτηριστικά πλυντηρίου

fruit machine.jpg

Το κουτί καθαρισμού της μηχανής καθαρισμού με βούρτσες λαχανικών υιοθετεί τη μέθοδο μεταφοράς της φυσαλλίδας πυθμένα στο νερό και τις τέσσερις μεγάλες βούρτσες στις θετικές και αρνητικές κατευθύνσεις. Μέσω της κυκλοφορίας του νερού, η λάσπη άμμου, τα μαλλιά, το πλεγμένο σύρμα και τα παρόμοια στο υλικό μπορούν να απομακρυνθούν αποτελεσματικά. Το τμήμα ανύψωσης καθαρίζεται με δευτερεύον ψεκασμό. (Αυτό το μηχάνημα μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών) χρησιμοποιώντας ένα λουτρό φυσαλίδων για καθαρισμό. Το πλυντήριο καθαρίζεται με φυσαλίδες αέρα και είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό λαχανικών σε φέτες, το οποίο μπορεί να καθοριστεί ανάλογα με την ποσότητα του προϊόντος. Ο εξοπλισμός είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας εκτός από τα τυποποιημένα μέρη, όπως κινητήρες και έδρανα, τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις για την εξαγωγή της υγιεινής των τροφίμων.

clean machine.jpg

Χαρακτηριστικά του πλυντηρίου:

1. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο πληροί τα πρότυπα της εθνικής βιομηχανίας τροφίμων.

2, χρησιμοποιώντας την περιστροφή φυσαλίδων, το βούρτσισμα, την τεχνολογία ψεκασμού, σε μεγαλύτερο βαθμό για τον καθαρισμό του υλικού.

3. Κάθε μεμονωμένο μηχάνημα στη γραμμή συναρμολόγησης μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά επεξεργασίας του χρήστη. Μπορεί να εξοπλιστεί με κυλίνδρους και βούρτσες, αφρό φίλτρου και αντικείμενα που επιπλέουν για να καλύψουν τις ανάγκες της διαδικασίας σε μεγαλύτερο βαθμό.

4. Η ταχύτητα λειτουργίας καθαρισμού είναι ρυθμιζόμενη και ο χρήστης μπορεί να ρυθμιστεί αυθαίρετα σύμφωνα με διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού.

5. Το μηχάνημα είναι συμπαγές σε δομή και υψηλή αυτοματοποίηση, και είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις διαφόρων κλίμακες επεξεργασίας.

ozone vegetable washer.jpg

καθαρό μηχάνημα     μηχανή φρούτων     πλύση φούσκας     καθαριστής φρούτων και λαχανικών  

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top