Ποιοι παράγοντες πρέπει να δοθούν προσοχή κατά την εγκατάσταση του FRP Guardrail?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-02-17
Η εγκατάσταση των φρουρών FRP μπορεί να διαδραματίσει προστατευτικό ρόλο και επίσης να προστατεύσει την προσωπική μας ασφάλεια. Ωστόσο, κατά την αγορά και την εγκατάσταση του FRP Guardrails, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να δοθούν προσοχή. Για παράδειγμα, υπάρχουν διάφορα στυλ Guardrails FRP και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν FRP Guardrails που πληρούν τις δικές τους απαιτήσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Τα παρακάτω θα μιλήσουν εν συντομία για μερικές μικρές λεπτομέρειες που θα πρέπει να δοθούν προσοχή κατά την εγκατάσταση του FRP Guardrails.


1. Εάν ο φράκτης FRP είναι πυκνωμένο και τα μέρη του φράχτη αντιμετωπίζονται με εμβάπτιση, ψεκασμό ή ζωγραφική, η ελαστικότητα και η αντοχή της πρόσκρουσης είναι επίσης ισχυρή, οπότε δεν χρειάζεται να συγκολληθεί, κάτι που είναι πιο βολικό.

2 . Σε selec

&116, η θέση που είναι#&101; Πρέπει να εγκατασταθεί ο φρουρά FRP, ο χώρος που πρέπει να επηρεαστεί από εξωτερικές δυνάμεις, όπως διάφοροι τύποι δικαστηρίων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντικείμενο εγκατάστασης.#

3. Ο σχεδιασμός των δρόμων και άλλων συνθηκών ποικίλλει από τόπο σε τόπο και υπάρχουν απαιτήσεις για την τοποθεσία, το ύψος, το μήκος, το μέγεθος κ.λπ. του φράχτη ασφαλείας, οι οποίες πρέπει να γίνουν κατανοητές εκ των προτέρων.

4. Πριν από την εγκατάσταση, πρέπει να ληφθεί και άδεια οικοδομικής άδειας και χωροταξίας.

5. Είτε η κατασκευή του FRP Guardrail είναι συμβατή με το περιβάλλον.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • TIANCHANG CITY PREET COMPOSITE MATERIAL CO.,LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top