Τι είναι τα φουσκωτά πλωτήρα πισίνας από?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-06-29

inflatable pool floats are γενικά κατασκευασμένο από PVC ή πολυβινυλοχλωρίδιο. Το PVC είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα συνθετικά πλαστικά στον κόσμο. Μπορεί να εκπλήσσει τους ανθρώπους πώς μπορεί να γίνει PVC σε πλωτήρες. Αυτό είναι πιθανότατα επειδή το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι σκέφτονται όταν ακούνε ότι το PVC είναι αυτό που χρησιμοποιείται στους σωλήνες. Αυτό είναι το άκαμπτο είδος PVC. Το ένα που χρησιμοποιείται στα φουσκωτά μαλακά από τους πλαστικοποιητές. Εκείνη τη χρονιά δημιουργήθηκαν 38 εκατομμύρια τόνοι PVC. Αυτό είναι και για τις δύο μορφές PVC. Ο άκαμπτος τύπος είναι σταθερός αλλά εύθραυστος. Όταν αναμιγνύεται με πλαστικοποιητή, το PVC γίνεται ευέλικτο. Ο πλαστικοποιητής που χρησιμοποιείται για να μαλακώσει το PVC είναι γνωστό ως φθαλικό, το οποίο δεν είναι πολύ καλό υλικό τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον. Διάφορες οργανώσεις υγείας δεν έχουν εντοπίσει τις συγκεκριμένες δυσμενείς επιπτώσεις των φθαλικών ενώσεων στην υγεία των ανθρώπων. Οι ίδιοι οργανισμοί υγείας παρακολουθούν στενά αυτό το χημικό για μελλοντικές νομοθεσίες. Τα παιδιά που διατρέχουν σε μεγάλο βαθμό κινδυνεύουν να εκτεθούν σε φθαλικές ενώσεις, εκτός από τα φουσκωτά, πολλά παιχνίδια και προϊόντα υγιεινής περιέχουν το χημικό. Τα μωρά έχουν επίσης την τάση να βάζουν τα χέρια τους στο στόμα τους και αυτά τα χέρια μπορεί να έχουν αγγίξει τις φθαλικές ενώσεις εκ των προτέρων. Όταν πρόκειται για φουσκωτά πλωτήρες πισίνας, όμως, θα μπορούσε να είναι αμελητέο, αφού δεν είναι καθημερινά ότι τα παιδιά χρησιμοποιούν φουσκωτά πλωτήρες.

Το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να ξεφύγετε από την πισίνα σας. Θα ήταν ευκολότερο να καθαρίσετε καλά το πλωτήρα σας εάν είναι αποπληθωρισμένο. Απλώς ανοίξτε το στέλεχος βαλβίδας του πλωτήρα για να αφήσετε όλο τον αέρα του. Αφαιρέστε όλο το υπερβολικό νερό στο πλωτήρα σας. Υπάρχουν φυσικά και οργανικά καθαριστικά, καθώς και χημικά διαλύματα καθαρισμού. Το φυσικό και οργανικό καθαριστικό είναι ασφαλέστερο, αλλά τα καθαριστικά με χημικά έχουν σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματικά στην εξάλειψη των μικροβίων ευκολότερα. Ένα κουβά 1

4 φλιτζάνι ήπιο καθαριστικό σε ένα γαλόνι νερού. Στη συνέχεια, πλύνετε το πλωτήρα σας χρησιμοποιώντας αυτό το διάλυμα σαπουνιού χρησιμοποιώντας ένα κουρέλι ή ένα σφουγγάρι. Ξεκινήστε το με νερό μετά. Ανακατέψτε ένα μέρος λευκό ξύδι σε δύο μέρη ζεστού νερού και ανακατέψτε τα καλά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λύση για να βυθίσετε το πλωτήρα σας για περίπου 20 λεπτά. Αυτό θα αφαιρέσει όλες τις βρωμιά και τα καλούπια στην πισίνα σας. μέρη του ζεστού νερού καλά. Αυτό το διάλυμα σόδα ψησίματος θα απορροφήσει όλη τη βρωμιά στο πλωτήρα σας και θα το καθαρίσει ταυτόχρονα. Απλά προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας λευκαντικό σε ένα δοχείο νερού και βυθίστε το πλωτήρα σας σε αυτό. Περιμένετε περίπου 4 5 λεπτά για να είναι αποτελεσματικό το λευκαντικό. από τις τρεις πρώτες επιλογές διαλύματος καθαρισμού.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: Sales & Operations

Τμήμα: Sales Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 18129702995

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 18129702995

Δικτυακός τόπος: qifuli.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No. 6, Fuda North Road, Futian Industrial Zone, Futian Town, Huizhou, Guangdong, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top