Τι χρησιμοποιείται ένα πολύμετρο για?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-05-10

inTroduction σε ψηφιακό πολύμετρο:

a Το ψηφιακό πολύμετρο είναι ένα ηλεκτρονικό όργανο μέτρησης πολλαπλών χρήσεων που περιλαμβάνει γενικά λειτουργίες όπως ένα αμπερόμετρο, βολτόμετρο και ωμόμετρο και μερικές φορές ονομάζεται πολύτμετρο, πολυπεμοτήτης, ή πολύτρας, ή Τρεις μετρητές Npurpose. Το NA Digital Multimeter (DMM) είναι ένα ηλεκτρονικό όργανο που χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικές μετρήσεις. Τα ψηφιακά πολυμέτρα μπορούν να έχουν πολλές ειδικές λειτουργίες, αλλά η κύρια λειτουργία είναι η μέτρηση της τάσης, της αντίστασης και του ρεύματος. Τα ψηφιακά πολυμέτρα, ως μοντέρνα ηλεκτρονικά όργανα μέτρησης πολλαπλών χρήσεων, χρησιμοποιούνται κυρίως σε φυσικά, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και άλλα πεδία μέτρησης.-

1. Ο δείκτης ακρίβειας του ψηφιακού πολύμετρο-

The Η ακρίβεια του ψηφιακού πολύμετρο επηρεάζει άμεσα την ακρίβεια των αποτελεσμάτων μέτρησης. Όταν λαμβάνετε ένα ψηφιακό πολύμετρο, θα πρέπει πρώτα να αναλύσετε τους τεχνικούς δείκτες ακρίβειας: το ένα είναι να διαπιστώσετε εάν η ακρίβεια του μετρητή μπορεί να ικανοποιήσει τις δικές σας απαιτήσεις και το άλλο είναι να ελέγξετε τη συνολική ποιότητα του μετρητή. Ανάλυση απόδοσης, μην πιστεύετε ότι η ακρίβεια μέτρησης ενός πολυμετρού 4digit είναι αναγκαστικά υψηλότερη από αυτή ενός πολυμετρού 3,5DMM (7).jpgdigit. Η ακρίβεια μέτρησης ενός ακατέργαστου crafted 4.5digit multimeter μπορεί να είναι τόσο καλή όσο αυτή ενός καλοδιατηρημένου πολυμέτρου 3,5

digit. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιμετώπισε ένα τέτοιο ρολόι: ένα DT9103 4.5

digit multimeter που παράγεται από ένα άγνωστο μικρό εργοστάσιο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέτρησης, ο αριθμός πηδά πολύ άσχημα και δεν μπορεί να ικανοποιήσει καθόλου τις απαιτήσεις των τεχνικών δεικτών.

 

2. Εμφάνιση προϊόντος ψηφιακού πολυμετρού

a Το καλό ψηφιακό πολύμετρο μπορεί να γίνει μια ευχάριστη χειροτεχνία, ανεξάρτητα από την άποψη των υλικών, της διαδικασίας χύτευσης με έγχυση, της πλακέτας κυκλώματος, της προστατευτικής κάλυψης και άλλων εξαρτημάτων, θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο τέλεια.

-------3. Ελέγξτε τα στοιχεία του ψηφιακού πολυμετρού

after να πάρει ένα ψηφιακό πολύμετρο: 

first από όλα, θα πρέπει να ελέγξετε αν η περίπτωση είναι άθικτη, Το αν οι διακόπτες και τα κουμπιά λειτουργούν κανονικά και αισθάνονται καλά. , και αν η αντίστοιχη λειτουργία μέτρησης είναι φυσιολογική. . Πολύμετρο

if Μπορείτε να ανοίξετε την περίπτωση του ψηφιακού πολύμετρο, μπορείτε να δώσετε προσοχή στο σχεδιασμό της πλακέτας κυκλώματος, στα επιλεγμένα εξαρτήματα, στο επίπεδο εγκατάστασης και συγκόλλησης κλπ. Για ένα καλό ψηφιακό πολύμετρο, Ο σχεδιασμός της πλακέτας είναι πολύ σημαντικός και το επίπεδο των επιλεγμένων εξαρτημάτων καθορίζει τον αριθμό. Η ακρίβεια μέτρησης του πολυμέτρου, τα υψηλά ψηφιακά πολυμέτρα χρησιμοποιούν συχνά εξαρτήματα SMD για να βελτιώσουν την ακρίβεια μειώνοντας ταυτόχρονα το μέγεθος της πλακέτας κυκλωμάτων και τα εξαρτήματα σε βασικά μέρη εξετάζονται ακόμη. Δεν είναι πολλά να πω για το επίπεδο συγκόλλησης. Όταν αγοράζετε ένα ψηφιακό πολύμετρο, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε ορισμένες λεπτομέρειες, όπως αν η προστασία της ασφάλειας του ψηφιακού πολύμετρο, η εγγύηση του προϊόντος του ψηφιακού πολύμετρο, το καλώδιο δοκιμής του ψηφιακού πολύμετρο, το εγχειρίδιο χρήσης του ψηφιακού πολύμετρο, κ.λπ. είναι πλήρεις. 

5. Δοκιμή απόδοσης του ψηφιακού πολύμετρο

when αγοράζοντας ένα ψηφιακό πολύμετρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο μέτρησης γνωστών ποσοτήτων (όπως αντίσταση, χωρητικότητα, τάση μπαταρίας, τάση εναλλασσόμενου ρεύματος κ.λπ.) για να επιβεβαιώσετε τη λειτουργία μέτρησης του Ψηφιακό πολύμετρο. επιθεώρηση και αποδοχή αντικειμένου. 

digital multimeter

,

dmm 

digital multimeter

picture μόνο για αναφορά, Περισσότερα προϊόντα ποιότητας καλωσορίζουν τη διαβούλευση σας! Το τμήμα δοκιμών δοκιμών, που ιδρύθηκε το 2011, είναι μια επιχείρηση υψηλήςtech με πολλά χρόνια επαγγελματικής ηλεκτρονικής τεχνολογίας και έρευνας έρευνας και ανάπτυξης για τη δημιουργία ενός συνόλου επαγγελματικών εργαστηριακών δοκιμών εξοπλισμού, έρευνας, ανάπτυξης, κατασκευής. 

dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd. Συμμετέχονται κυρίως σε ειδικά όργανα και εξοπλισμό είναι: Εργαστήριο Εργαστηριακού Δοκιμή, Εργαλείο Ανίχνευσης Στοιχείων, Δάπεδα υπολειμματικού μετρητή, δοκιμαστής μεγέθους κλειδώματος, ανιχνευτής γωνίας, μικροϋπολογιστής μετρητή τάσης, στατική αντοχή κάμψης Μηχανή δοκιμής, ΥψηλήPRECISION IMAGE PROCEDOR, Μηχανή δοκιμών καυστήρα, δοκιμαστής σφαίρας πτώσης, μετρητής άμμου, 90 μοιρών Η μηχανή δοκιμής αντοχής, δοκιμαστής αντοχής σε γρατζουνιές, δοκιμαστής αντίστασης φθοράς, μετρητής γυαλιστερού, μετρητής λευκότητας, μετρητής ενέργειας, υδρόβιο θερμόμετρο, υπέρυθρο, Viscometer, μετρητής πάχους, μετρητής βάθους, αναλυτική ισορροπία, δαγκάνα, μετρητή και άλλα όργανα και εξοπλισμό. Επαρκής απόθεμα, μετά από υποστήριξη και άλλα πλεονεκτήματα, καλωσορίστε νέους και παλιούς πελάτες σε όλη τη χώρα για να καλέσετε τη διαβούλευση μέσω ταχυδρομείου:

website: https: www.instrumentvip.com

tel: 86

13712847488

201707281430158446.jpg contact πρόσωπο: κ. Zheng

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Business Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 13717173764

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13712847488

Δικτυακός τόπος: runzhi.elb2bvip.com

Διεύθυνση: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top