Τι είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-11-11
Το ποδήλατο

electric αναφέρεται σε ένα όχημα που χρησιμοποιεί μπαταρία ως βοηθητική ενέργεια και είναι εξοπλισμένη με κινητήρα, ελεγκτή, μπαταρία, λαβή φρένων και άλλα εξαρτήματα ελέγχου και σύστημα εμφάνισης με βάση το συνηθισμένο ποδήλατο.


battery

the μπαταρία είναι η ενέργειαboard για την παροχή ενέργειας για ηλεκτρικά οχήματα και τα ηλεκτρικά οχήματα χρησιμοποιούν κυρίως πακέτα μπαταριών-acid. Επιπλέον, οι μπαταρίες υδριδίου μεταλλικού νικελίου και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί σε μερικά φορητά πτυσσόμενα ηλεκτρικά οχήματα.-


tips για χρήση: του ηλεκτρικού οχήματος, το οποίο έχει ένα μεγάλο ρεύμα εργασίας και θα εκπέμπει μεγάλη θερμότητα. Ως εκ τούτου, τα ηλεκτρικά οχήματα δεν πρέπει να σταθμεύουν στον ήλιο ή να εκτίθενται στη βροχή για μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποφευχθεί η αποτυχία του ελεγκτή. Συστατικό που ελέγχει την ταχύτητα του κινητήρα και είναι επίσης ο πυρήνας του ηλεκτρικού συστήματος ηλεκτρικού οχήματος. Έχει υποτιμήσεις, λειτουργίες προστασίας ρεύματος ή υπερέντασης. Ο έξυπνος ελεγκτής έχει επίσης μια ποικιλία λειτουργιών ιππασίας και τη λειτουργία αυτοελέγχου των ηλεκτρικών εξαρτημάτων του οχήματος. Ο ελεγκτής είναι το βασικό συστατικό της διαχείρισης ενέργειας ηλεκτρικού οχήματος και διαφόρων επεξεργασίας σήματος ελέγχου.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • SHENZHEN HAPPY-GO INTELLIGENT TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top