Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του ιστιοπλοϊκού και του windsurfing?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-12-05

sailboarding και windsurfing: Γιατί υπάρχουν διαφορετικά ονόματα για ένα single το ίδιο άθλημα;

in 1964, ο S. Newman Darby όχι μόνο εφευρέθηκε το sailboard αλλά και άνοιξε το δρόμο για ένα νέο άνεμο και υδατοστεγές- windsurfing.

sailboarding είναι ο αρχικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την υπαίθρια δραστηριότητα στην οποία κάποιος στέκεται σε μια σανίδα συνδεδεμένη με έναν ιστό και πλεύση. Το νερό.

a λίγοι μήνες μετά την αποκάλυψη της καινοτόμου εφεύρεσης στον κόσμο, ο Darby είπε ότι το

sailboarding πλέει με διαφορά: παίρνετε όλη τη διασκέδαση του χειρισμού ενός γρήγορου, ανταποκρινόμενου σκάφους και τη διασκέδαση των διαρροών χωρίς το Εργασία του δικαιώματος και της διάσωσης. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. πυρήνας του αθλήματος. Είναι το γεγονός ότι οδηγείτε τον άνεμο ή το γεγονός ότι ταξιδεύετε σε ένα σκάφος και όχι σε μια βάρκα;nboardsailing). Αν και ο όρος καταχωρήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για μερικά χρόνια, έχασε τη νόμιμη αποδοχή σε πολλές χώρες επειδή η έκφραση θεωρήθηκε υπερβολικά περιγραφική.

"but Ενώ οι νομικές διαφορές ήταν ακόμα σε εξέλιξη, οι συμμετέχοντες προτιμούσαν να χρησιμοποιούν το sailboarding και το boardailing για να περιγράψουν το αγαπημένο τους νέο άθλημα. λέξεις"windsurfer

(προϊόν:

original windsurfer

) και&winds urfing#(Εταιρεία: Windsurfing International). Οι οπαδοί του Windsurfing που υποστηρίζουν την ιδέα ότι το Windsurfing είναι ένα άθλημα αναψυχής που κάνετε με τον άνεμο και τα κύματα σε οποιοδήποτε σώμα νερού, ενώ το ιστιοφόρο είναι κάτι που κάνετε με τον άνεμο, για παράδειγμα, σε κλειστά σώματα νερού όπως οι λίμνες.

windsurfing τείνει να ακούγεται πιο δροσερό λόγω της άμεσης συσχέτισης με τον παλαιότερο αδελφό του, surf.n&all που χρειάζεστε είναι ένα ήπιο αεράκι και νερό. Γιατί; Επειδή χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει το άτομο που windsurfs, αλλά και ολόκληρο τον εξοπλισμό. Και αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.#

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι σήμερα, ο όρος ιστιοπλοΐας χρησιμοποιείται λιγότερο και προτιμάται κυρίως από τους παλαιότερους ιστιοφόρους.n και σχεδόν όλοι το καταλαβαίνουν.

/by surfertoday

"

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Kingforce Sports Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top