Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη συντριβή Mu5735

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-03-27

second μαύρο κιβώτιο της Κίνας' snThe δεύτερο μαύρο κουτί είναι η εγγραφή δεδομένων πτήσης.The Cockpit Φωνητική εγγραφή βρέθηκε την Τετάρτη κοντά στο σημείο αντίκτυπου και αποστέλλεται σε ένα εργαστήριο στο Πεκίνο για αποκωδικοποίηση και ανάλυση.

 all 132 άτομα στην Κίνα

39; είναι νεκροί, ανέφερε ένας ανώτερος υπάλληλος της κυβερνητικής διοίκησης της πολιτικής αεροπορίας της Κίνας το βράδυ το βράδυ του Σαββάτου. Η διαχείριση της αεροπορίας της Κίνας, δήλωσε σε ένα συνέδριο ειδήσεων που πραγματοποιήθηκε στο Wuzhou, Guangxi Zhuang A Συγγενής περιοχή. 

&we Έχουν αναλύσει τα ζητήματα βίντεο επιτήρησης, τα δεδομένα ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας και το μοτίβο των συντριμμιών στη θέση συντριβής. We can be certain that there areno survivors#he said.

With a heavy heart and deep sadness, we are here to announce that the 123 passengers andnine crew members onboard China Eastern Flight MU5735 have all lost their life .

-after την ανακοίνωση, οι άνθρωποι που παρακολουθούν τη διάσκεψη ειδήσεων παρακολούθησαν ένα λεπτό-

39, η σιωπή για να θρηνήσει τα θύματα.

hu δήλωσε ότι οι ομάδες αναζήτησης και διάσωσης θα συνεχίσουν να αναζητούν τα θύματα, τους παραμένει, τα αντικείμενα και τα συντρίμμια του αεροσκάφους για να δείξει σεβασμό στη ζωή και να είναι υπεύθυνος για τα θύματα

"39 · συγγενείς. Επίσης, τα ευρήματα στη θέση συντριβής είναι το κλειδί για τις έρευνες τραγωδίας"

39.

""china ανατολική πτήση mu5735 αριστερά Kunming, πρωτεύουσα της επαρχίας Yunnan, στις 1:11 μ.μ. τη Δευτέρα. Έχει προγραμματιστεί να φτάσει στο Guangzhou, επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στις 3:05 μ.μ. Οι ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας έχασαν το κομμάτι του αεροπλάνου πάνω από το Wuzhou στις 2:21 μ.μ.

&#

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top