Όταν συμβαίνουν αυτές οι καταστάσεις, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τα φώτα! !!!

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-02-23

have είχατε ποτέ αυτή την εμπειρία: Οδήγηση τη νύχτα, η ακτίνα"high"του επερχόμενου αυτοκινήτου σας έκανε αμέσως"blind"? Όταν φτιάχνετε μια απότομη στροφή, τα φώτα του αυτοκινήτου ξαφνικά απενεργοποιούνται, πράγμα που σας έκανε να ξεσπάσετε σε ένα κρύο ιδρώτα! ενός αυτοκινήτου και είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια οδήγησης. Στην πραγματικότητα, όταν μειώνεται η φωτεινότητα των φώτων του αυτοκινήτου, τα φώτα τρεμοπαίζουν, εμφανίζονται το χρώμα ή σκιές, μπορεί να σας υπενθυμίζει ότιit

39; Η εξασθένηση της φωτεινότητας των φώτων του αυτοκινήτου δεν είναι τόσο φωτεινό όσο και πριν και είναι ισχυρήόταν ταξιδεύετε τη νύχτα και η κανονική ομαλότητα της επιφάνειας του περιβλήματος των λαμπτήρων είναι επαρκής, μπορεί να είναι Ένα σημάδι ότι ο βολβός γερνάει και πρέπει να αντικατασταθεί εγκαίρως. Αυτές οι μαύρες σκιές θα επηρεάσουν την απόδοση του φωτός των φώτων των αυτοκινήτων και θα πρέπει να αντικατασταθούν εγκαίρως. Μπορείτε να ακούσετε τους λεπτούς μη φυσιολογικούς θορύβους σε ένα ήσυχο μέρος, ίσως το κύκλωμα να είναι η ιδιοσυγκρασία του και πρέπει να επισκευαστεί εγκαίρως. Το μοντέλο με το οποίο το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό για να αποφύγετε να μην μπορείτε να το εγκαταστήσετε μετά την αγορά του. Να είστε βέβαιος να επιλέξετε τακτικές μάρκες και κανάλια!""

car φώτα είναι ο προστάτης της ασφάλειας φωτισμού. Ως ηλεκτρικά εξαρτήματα ασφαλείας, η ποιότητά τους όχι μόνο θα προκαλέσει οπτική απόφραξη κατά την οδήγηση, αλλά θα επηρεάσει και τη σταθερότητα και την ασφάλεια του κυκλώματος οχημάτων!

"&#"

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top