Ποια είναι η καλύτερη πηγή εργοστασίου των παιδιών του Shenzhen;Πώς να επιλέξετε σωστά τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες των παιδιών.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-11-27

Τα παιδιά και η U-σχήμα οδοντόβουρτσας ονομάζονται επίσης τεμπέλικη οδοντόβουρτσα.Το τεμπέλικο είναι ότι το κεφάλι της βούρτσας είναι σε σχήμα U, το δαγκώνει στο στόμα, μπορεί να τυλίξει καλά τα πάνω και τα κάτω δόντια.Απλά κούνα την οδοντόβουρτσα αριστερά και δεξιά για να βουρτσίσεις τα δόντια σου.Αυτό το είδος της U-σχήματος οδοντόβουρτσας για τα παιδιά έχει πολλές τρίχες, καλό περιτύλιγμα, και η γωνία συμμορφώνεται με τη μέθοδο βούρτσισης Παπ.Το καθάρισμα με μια U-σχήμα οδοντόβουρτσας θα είναι καλύτερο.Ειδικά τα παιδιά και τα μοντέλα, οι εικόνες καρτούν, τα φώτα, τα παιδιά και τα τραγούδια του μπορούν να κάνουν τα μωρά να ερωτευθούν με τα δόντια που βουρτσίζουν!


Όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, πρέπει να συμπεριλαμβάνετε τρεις επιφάνειες δοντιών: την εσωτερική επιφάνεια, την εξωτερική επιφάνεια και την οριζόντια επιφάνεια μάσησης.Προσέξτε ιδιαίτερα τους τραπεζίτες (στην πλευρά της γλώσσας) και τους άνω τραπεζίτες (στην πλευρά του μάγουλου) μετά τον καθαρισμό, διότι αυτές είναι οι πιο εύκολα χαμένες περιοχές όταν το μωρό βουρτσίζει τα δόντια του.


Τα παρακάτω βήματα μπορούν να σας διδάξουν πώς να βουρτσίζετε σωστά το μωρό σας και το μωρό σας.3539.


1.Πλύνετε πρώτα τις εξωτερικές πλευρές του άνω και του κάτω μέρους των δοντιών, τοποθετείτε την οδοντόβουρτσα διαγώνια στην άκρη των ούλων, χρησιμοποιήστε δύο ή τρία δόντια ως ομάδα και μετακινήστε την οδοντόβουρτσα πάνω και κάτω με μέτρια αντοχή.


2.Όταν βουρτσίζετε την εξωτερική πλευρά των άνω και κάτω δοντιών, συνδυάζετε τις οριζόντιες και κατακόρυφες βούρτσες, και περιστρέφετε και σχεδιάζετε τη βούρτσα κύκλου, δηλαδή, σχεδιάζετε ένα M " σχήμα στα άνω δόντια και ένα W " σχήμα στα κάτω δόντια.


Τρία.Μετά βουρτσίστε το εσωτερικό των δοντιών σας και επαναλάβετε τις ανωτέρω ενέργειες.


4.Όταν βουρτσίζεται η εσωτερική πλευρά της πόρτας, η οδοντόβουρτσα πρέπει να τοποθετείται όρθια και να βουρτσίζεται από τα ούλα μέχρι το στέμμα με μέτρια αντοχή.Το ίδιο ισχύει και για τα κάτω δόντια.


Πέντε.Για να βουρτσίσεις την επιφάνεια μάσησης, μετακίνησε την οδοντόβουρτσα πάνω κάτω στην επιφάνεια μάσησης.


Επιπλέον, πρέπει να ακολουθήσετε το σύστημα τριών-δύο " Δηλαδή, τρεις φορές την ημέρα, προσοχή στο χρόνο πριν πας για ύπνο τη νύχτα, τα τρία πρόσωπα των δοντιών (μάγουλο, γλώσσα, δάγκωμα και σηκωμένο πρόσωπο) πρέπει να βουρτσίζονται, και κάθε φορά που βουρτσίζεις τα δόντια σου, πρέπει να βουρτσίζεις προσεκτικά για τρία λεπτά.


1-2010300944213b.jpg


Το εργοστάσιο προέλευσης των παιδιών και.35.39.U-σχήμα οδοντόβουρτσας, Shenzhen Xiazhifeng Electronics Co., Ltd., είναι εξοπλισμός υγειονομικής περίθαλψης και ομορφιάς.Μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την προσωπική φροντίδα, R & D, παραγωγή και πωλήσεις.Η Xia Zhifeng επιμένει πάντα να προχωρά σταθερά μπροστά με ένα ρεαλιστικό και καινοτόμο πνεύμα υπηρεσιών, εστιάζοντας στο να κάνει τα πάντα καλά, επιδιώκοντας την τελειότητα και απαιτώντας κάθε λεπτομέρεια, και επιτυγχάνοντας κάθε λαμπρό μέλλον με καρδιά.


Οι έξι προβολές σχεδιασμού των παιδικών και των παιδικών πινελιών σε σχήμα U-35.39.Οι ηλεκτρονικές οδοντόβουρτσες αναπτύχθηκαν και κατασκευάστηκαν από την εταιρεία μας, φροντίζουν το μωρό και το στόμα του 39.


1.Ηχητικές δονήσεις, καθαρίστε το στόμα σε όλες τις κατευθύνσεις·


2.ξήρανση του σπιροειδούς αέρα, αυτόματοι βασικοί αεραγωγοί, λεκέδες νερού που στεγνώνουν τον αέρα, ξηροί και υγιεινοί·


Τρία.45-δεύτερη χρονική στιγμή, ασφαλής και ασφαλής·


4.Πορφυρή απολύμανση φωτός, 3 αδελφός με μωβ ακτινοβολία φωτός για την πρόληψη της δευτερογενούς ρύπανσης, παιδιά που βουρτσίζουν τα δόντια ευκολότερα·


Πέντε.μαγνητική φόρτιση, βολική και γρήγορη·


6.IPX7 αδιάβροχο, όλο το σώμα είναι πλυμένο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την είσοδο του νερού.


1-2010300944213b.jpg


Τρεις συχνότητες, εναλλαγή ενός κλειδιού: λειτουργία μασάζ, μαλάξεις χαμηλής συχνότητας, άρωμα ύπνου, καθαρές και χαλαρές δύο σε μία, ήπια κατάσταση, χαμηλής συχνότητας δονήσεις, ήπια φροντίδα των δοντιών, ήπια καθαριότητα, λειτουργία καθαρισμού, βούρτσα μέσα και έξω, καθαρά υπολείμματα · υγιεινά δόντια.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top