Ποιος δίνει δέκα βασικές προτάσεις για τον τρόπο πρόληψης του νέου Coronavirus

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-16

Σε τακτική συνέντευξη Τύπου την 28η, ο γενικός διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, κ. Tan Desai, εισήγαγε δέκα βασικά προσωπικά προληπτικά μέτρα κατά του νέου Coronavir, συμπεριλαμβανομένων του καθαρισμού των χεριών και των επιφανειών τακτικά, αποφεύγοντας τα ταξίδια κατά τη διάρκεια του πυρετού ή του βήχα κ.λπ.

Ο Ταν Ντεσάι είπε σε συνέντευξη Τύπου την ίδια μέρα, " Ο περιορισμός της επιδημίας ξεκινάει από σένα. " Όχι.Ο οποίος παρέχει δέκα βασικές συστάσεις για προσωπικά προληπτικά μέτρα κατά του νέου Coronavirus.

1000.jpg

Η τεχνολογία AI Yyi σας υπενθυμίζει θερμά ότι η προστασία του χειμώνα δεν μπορεί να αγνοηθεί.Πρέπει να κρατήσουμε την καλή συνήθεια να φοράμε μάσκες και να αποφεύγουμε να μαζευτούμε στο πλήθος.Ο αρχικός αναπνευστήρας Mori υιοθετεί τέσσερα επίπεδα διήθησης, ο ρυθμός διήθησης είναι τόσο υψηλός όσο 98.4%, η παροχή ηλεκτρικού αέρα δεν θα ασφυκτιήσει, η επίδραση προστασίας είναι καλή, και η ασφάλεια είναι εγγυημένη!

Πρώτον, πλύνε τα χέρια σου τακτικά με απολυμαντικό χεριών με βάση το αλκοόλ, ή με σαπούνι και νερό.Είναι ένας από τους τρόπους μετάδοσης του ιού που τα χέρια αγγίζουν την μολυσμένη επιφάνεια ή το πρόσωπο του ασθενούς και του ασθενούς&3539.Συνεπώς, ο καθαρισμός των χεριών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

Δεύτερον, να χρησιμοποιούνται απολυμαντικά για την τακτική καθαρισμό της επιφάνειας των ειδών, όπως τα τραπέζια κουζίνας, οι καρέκλες και τα γραφεία.

Τρίτον, αυτομελέτη των σχετικών γνώσεων σχετικά με την πνευμονία του NCV, αλλά διασφάλιση ότι οι πληροφορίες προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, όπως τοπικά ή εθνικά ιδρύματα δημόσιας υγείας, οι οποίοι δικτυακούς τόπους και τοπικοί επαγγελματίες υγείας.Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα αρχικά συμπτώματα της λοίμωξης από τον νέο στεφανιαίο ιό είναι ο πυρετός και ο ξηρός βήχας, όχι η μύτη που τρέχει.Οι περισσότεροι από τους μολυσμένους ασθενείς είναι ήπιοι και μπορούν να βελτιωθούν χωρίς ειδική φροντίδα.

Τέταρτον, αποφύγετε το ταξίδι κατά τη διάρκεια του πυρετού ή του βήχα.Αν αρρωστήσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενημέρωσε το πλήρωμα αμέσως.Επικοινωνήστε με το ιατρικό προσωπικό αμέσως μετά την επιστροφή στο σπίτι και ενημερώστε τους εάν&

Πέμπτο, όταν βήχετε ή φτερνίζεστε, καλύψτε με μανίκια ή χρησιμοποιήστε ιστό.Όταν εξαντληθεί ο ιστός, πετάξτε τον στον κλειστό σκουπιδοτενεκέ αμέσως, και μετά πλύνετε τα χέρια σας.

Έκτον, άτομα ηλικίας άνω των 60ών ετών ή με καρδιαγγειακές παθήσεις, αναπνευστικές παθήσεις, διαβήτη και άλλες βασικές νόσους μπορεί να έχουν υψηλότερο κίνδυνο σοβαρής νόσου μετά από λοίμωξη με νέο στεφανιαίο ιό.Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να λάβουν πρόσθετα προληπτικά μέτρα, όπως η αποφυγή της μετακίνησης σε πολυσύχναστα μέρη ή μέρη wher&35.101· μπορεί να αλληλεπιδρούν με τους ασθενείς.

Έβδομο, όταν αισθανθείτε άβολα, μείνετε στο σπίτι και καλέστε το γιατρό ή το τοπικό ιατρικό προσωπικό, το οποίο θα σας ρωτήσει για τα συμπτώματά σας, wher και35101· υπήρξατε και με ποιον επικοινωνήσατε.Αυτό θα βοηθήσει στη λήψη των σωστών συμβουλών ή θα πάει στα σωστά ιατρικά και υγειονομικά ιδρύματα σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και θα αποτρέψει τη μόλυνση άλλων.

Όγδοον, όταν είσαι άρρωστος, θα πρέπει να μένεις στο σπίτι, να τρως και να κοιμάσαι χωριστά από την οικογένειά σου, και να χρησιμοποιείς διαφορετικά επιτραπέζια σκεύη.

Ένατη, αν έχετε δύσπνοια, να επισκεφθείτε αμέσως ένα γιατρό.

Δέκατη, είναι φυσιολογικό και κατανοητό να νιώθεις άγχος κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας, ιδίως όταν ζεις σε μια χώρα ή κοινότητα που έχει πληγεί από την επιδημία.Σας παρακαλώ να μάθετε τα μέτρα για την πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας στην κοινότητά μας, και να συζητήσετε πώς θα διασφαλιστεί η ασφάλεια στον χώρο εργασίας και στο σχολείο.

Ο Ταν Ντεσάι τόνισε επίσης ότι ο οποίος παρέχει γενική καθοδήγηση, και τα άτομα πρέπει να ακολουθούν την καθοδήγηση των χωρών τους και να συμβουλεύονται τους τοπικούς επαγγελματίες υγείας.

谱盾Q5PRO智能电动口罩宣传视频.png

Q5pro ευφυής δημοσιότητα με ηλεκτρικές μάσκεςβίντεο.png


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top