Γιατί πρέπει να επιλέξετε επεξεργασία CNC 5 αξόνων για σύνθετα μέρη?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-07-14

when θέλουμε να φτιάξουμε σύνθετα και ευαίσθητα μέρη, η προτιμώμενη διαδικασία μας είναι CNC. Οι μηχανές CNC χωρίζονται επίσης σε τρίαnaxis, τέσσερα-axis και πέντε-axis μηχανική κατεργασία, ανάλογα με τις απαιτήσεις πολυπλοκότητας και ακρίβειας των τμημάτων. Η κατεργασία πέντε-axis είναι η πιο αποτελεσματική επειδή λειτουργεί με πιο περίπλοκο και ευέλικτο τρόπο. Και το Κέντρο Διευχής Κατασκευής CNC είναι ένας από τους τύπους του κέντρου κατεργασίας CNC για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες της μηχανικής κατεργασίας CNC.--five

axis Η επεξεργασία είναι ένας τρόπος επεξεργασίας εργαλείων CNC. Σε σύγκριση με την κοινή κατεργασία τριών

axis (x, y, z τρεις βαθμούς ελευθερίας), πέντε
axis μηχανική κατεργασία αναφέρεται σε κατεργασία εξαρτημάτων με σύνθετη γεωμετρία, το οποίο απαιτεί το εργαλείο να είναι σε θέση να τοποθετήσει και να συνδεθεί σε πέντε βαθμούς ελευθερίας.

-somereasonsof

choosing

5-axis-cnc-machining


1. Κατάλληλο για την κατασκευή σύνθετων εξαρτημάτων   five axis Η μηχανική κατεργασία χρησιμοποιείται συχνά στο πεδίο αεροδιαστημικής για την επεξεργασία πιο σύνθετων εξαρτημάτων όπως τα μέρη του σώματος, τα μέρη του στροβίλου και τα μέρη της πτερωτής με ελεύθερη επιφάνεια. Το εργαλείο μηχανής των πέντε-axis μπορεί να επεξεργαστεί τις διαφορετικές πλευρές του τεμαχίου εργασίας χωρίς να αλλάξει τη θέση του τεμαχίου στο εργαλείο, το οποίο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα επεξεργασίας των πρισματικών τμημάτων.  

2. Διατηρήστε την καλύτερη κατάσταση κοπής του εργαλείου και βελτιώστε τις συνθήκες κοπής

when Το τμήμα έχει μια καμπύλη επιφάνεια, η κατάσταση κοπής γίνεται προοδευτικά χειρότερη καθώς το τριαξονικό εργαλείο κοπής κινείται προς την κορυφή ή την άκρη του τεμαχίου εργασίας. Για να διατηρήσετε τις βέλτιστες συνθήκες κοπής εδώ, ο πίνακας περιστρέφεται. Εάν θέλουμε να ολοκληρώσουμε ένα ακανόνιστο επίπεδο, πρέπει να περιστρέψουμε το τραπέζι πολλές φορές σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Όπως μπορεί να φανεί, το εργαλείο μηχανής των πέντε

axis αποφεύγει επίσης την γραμμική ταχύτητα του 0, για να επιτευχθεί καλύτερη ποιότητα επιφάνειας.

--


3. Μειώστε τους χρόνους σύσφιξης, ένα εξάρτημα μπορεί να ολοκληρώσει πέντε πλευρές ταυτόχρονα επεξεργασία

n Η πραγματική επεξεργασία, μόνο μία σύσφιξη, η ακρίβεια επεξεργασίας είναι ευκολότερη. Ταυτόχρονα, λόγω της μείωσης της αλυσίδας διεργασιών και της μείωσης του αριθμού του εξοπλισμού στο πέντε κέντρο μηχανικής κατεργασίας Naxis, μειώνεται επίσης ο αριθμός των εξαρτημάτων, η περιοχή των εργαστηρίων και το κόστος συντήρησης εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε πιο αποτελεσματική και υψηλότερη ποιότητα επεξεργασία με λιγότερα φωτιστικά, λιγότερη περιοχή φυτών και λιγότερα έξοδα συντήρησης!

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top