Γιατί τα μανικετόκουμπα επιστρέφουν

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-28

Τυπικά, οι άνδρες διαθέτουν δύο είδη μανικετόκουμπων: εξαιρετικά τυπικά ζεύγη (συνήθως κύκλοι ή ορθογώνια, είτε σε στερλίνο ασήμι είτε σε χρυσό, τα οποία έχουν περάσει από τους πατέρες τους ή τους παππούδες τους) και πιο φανταχτερά από αυτά που έχουν δοθεί ως δώρα, τα οποία οδηγούν με στιλ τη γκάμα από τις μάσκες του Darth Vader ή τα τούβλα του Lego σε σύνολα που είναι χαραγμένα με " Θα προτιμούσα να παίζω γκολφ. " ή " Φαλακρός ("Bald") καιd35.39.· σέξι. "

Χωρίς έκπληξη, οι περισσότεροι τα κρατάνε αυτά.   bounts de manchette που είναι αυτό που οι Γάλλοι αποκαλούσαν διακοσμητικά μανίκια συνδετήρες όταν πρωτοεμφανίστηκαν τον 17ο αιώνα, θαμμένα στο πίσω μέρος των συρταριών τους.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι σύγχρονοι δανδήδες {82111)· αυτοί οι άψογα ντυμένοι κύριοι που επιμελώς ταυτίζουν τις γραβάτες τους με τα πουκάμισά τους με τα τσέπης τους τετράγωνα {8211)· σπάνια ενσωματώνουν μανικετόκουμπα στα σύνολα τους αυτές τις μέρες.

Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει;Αστεία και υπερβολικά μοδάτα ζευγάρια (για να μην αναφέρω τον φόβο να μοιάζεις με νταβατζή της 70ης ή, ακόμα χειρότερα, τον Ντόναλντ Τραμπ) έχουν περάσει χρόνια, ακόμα και δεκαετίες, από τότε που τα περισσότερα μανικετόκουμπα έχουν φανεί μοντέρνα.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Πρόσφατα διορισμένοι σχεδιαστές και δημιουργικοί σκηνοθέτες στις Hardy Amies, Brioni και Ermenegildo Zegna έχουν αναζωπυρώσει αυτές τις μάρκες και.35,39· κλασικοί άνδρες και35,39,ρούχα, παρουσιάζοντας συλλογές της άνοιξης 2014 που κάνουν ευγενείς λεπτομέρειες όπως κορώνες, γραβάτες και μανικετόκουμπα να φαίνονται μοντέρνες.Στο αντίθετο άκρο του φάσματος των ανδρών και.Drive-35.39.s-designers, όπως η Hedi Slimane στο Saint Laurent και η Sarah Burton στο Alexander McQueen, τώρα πωλούν λεπτά σμόκιν πουκάμισα με γαλλικές χειροπέδες (Burton και3539.

Σύμφωνα με τον κοσμηματοπώλη του Λονδίνου Robert Tateossian, γνωστό και ως ο βασιλιάς των Cufflinks, η αγορά είναι έτοιμη να απογειωθεί. " Στις αρχές του ενενήντα, αν έμπαινες σε ένα κατάστημα ρούχων, δεν θα είχες συναντήσει ποτέ ένα τμήμα μανικετόκουμπων, " Ο πρώην τραπεζικός επενδυτής Merrill Lynch δήλωσε κατά τη διάρκεια πρόσφατης στάσης στο Τορόντο να αποκαλύψει το νέο του κατάστημα στο Harry Rosen στο Yorkdale Shopping Centre. " Πολλοί έχουν σταματήσει να φοράνε γραβάτες, αλλά ακόμα θέλουν να δείχνουν γυαλισμένοι όταν φοράνε κοστούμι.Πώς το κάνεις αυτό;Τελείωνε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. "

Για άνδρες που είναι καινούργιοι στις χειροπέδες, ο Τατεοάσιαν προτείνει ένα ζευγάρι από τα Zen Garden Squares του, τα οποία πουλάνε για $150 και εμπνέονται από τα σχέδια που σχηματίζονται στην χειροποίητη άμμο ενός ιαπωνικού κήπου.

Για προχωρημένες γεύσεις (και βαθύτερες τσέπες), τα μανικετόκουμπα από τη Συλλογή Σπάνιων Στόουνς είναι μια άλλη επιλογή.Αυτά τα χειροποίητα, ένα από τα 8211· ένα είδος κομματιών κυμαίνεται σε τιμή από $150 έως $16,200 και παρουσιάζουν πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους όπως τα καρώ με μαύρη όψη, ο βραζιλιάνικος πυριτής, τα πέρλες Μπαρόκ από τις Νότιες Θάλασσες και τον τουρμαλίν, πολλά που έμειναν στη φυσική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν.

Τα μανικετόκουμπα της σπάνιας πέτρας κάνουν σίγουρα μια τολμηρή δήλωση, αλλά, για να μην φαίνονται πολύ επιδεικτικά, ο Τατεζίας συμβουλεύει να τα φοράει με γαλλικές χειροπέδες που είναι και δεν είναι και πολύ παχιά και οδηγεί στο γεγονός ότι μόνο λίγα εκατοστά μανικετόκουμπο βγαίνει από τα μανίκια ενός σακακιού και του 3539.

" Τα μανικετόκουμπα είναι η μικρή λεπτομέρεια που δείχνει μια συγκεκριμένη κλίση, " αναφέρει ο Hooman Mazd, ιρανός δημοσιογράφος της 88211· Αμερικανός δημοσιογράφος ο οποίος επίσης διευθύνει τους ισχυρούς άνδρες και το blog Hooman&Drive;39.s-style House of Mazd. " Αν και δεν είναι πλέον ακατάλληλα για την καθημερινή επαγγελματική ενδυμασία, τα μανικετόκουμπα είχαν πάντα ένα μέρος με τον καλοντυμένο άντρα, " Δηλώνει τον Ματζίντ, ο οποίος σώζει τον πατέρα του και το ζεύγος σμάλτο και χρυσό για εκδηλώσεις μαύρης γραβάτας, προτιμώντας απλούς μεταξένιους κόμπους για πιο χαλαρή φθορά γιατί " είναι φθηνά, έρχονται σε κάθε χρώμα και δον&35.39.t ενεργοποιούν ανιχνευτές μετάλλων. "

Και ενώ οι άνθρωποι μπορούν να πάνε στραβά ακολουθώντας το παράδειγμα των εικονίων όπως Cary Grant και Fred Astaire, που λέει ο Mawd " Φορούσε μανικετόκουμπα και τα φορούσε καλά. " Μερικές φορές είναι καλή ιδέα να υιοθετήσουμε περισσότερο μια εξατομικευμένη, λιγότερο κλασσική προσέγγιση για να βάλουμε τις τελικές πινελιές σε μια στολή. " Ο φίλος μου ο Wayne Maser φοράει συνδετήρες σαν μανικετόκουμπα.Πώς και πώς είναι αυτό για στυλ; "


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top