Γιατί η BYD ανακτά την τεχνολογία μπαταριών φωσφορικού σιδήρου λιθίου;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-08-27

Ως η πιο αντιπροσωπευτική εταιρεία αυτοκινήτων στον οικιακό νέο ενεργειακό τομέα, η BYD έχει ολοκληρώσει " τρία " τεχνολογία. Στην τεχνολογία των μπαταριών, η BYD πάντα ακολουθούσε τη διαδρομή μπαταρίας φωσφορικού σιδήρου λιθίου τα τελευταία χρόνια και η τεχνολογία είναι πολύ ώριμη. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω των αλλαγών στην πολιτική επιδότησης, πρέπει να ακολουθήσει την τάση της αγοράς, η οποία είναι ισοδύναμη με την έρευνα και την ανάπτυξη τριμερών μπαταριών λιθίου στο σπίτι, αλλά τώρα έχει επιτύχει "αργότερα" , και η έρευνα και ανάπτυξη της μπαταρίας "811" έχει σημειώσει κάποια πρόοδο. .


Ωστόσο, πρόσφατα η BYD δήλωσε στη συνάντηση ανταλλαγής επιδόσεων ότι θα ξεκινήσει μια νέα γενιά μπαταριών λιθίου-λιθίου τον Μάιο-Ιούνιο του επόμενου έτους. Όταν έβγαιναν τα νέα, αμέσως προκάλεσε εκτεταμένη ανησυχία. Σήμερα, η τριπλή μπαταρία λιθίου έχει γίνει η κύρια ροή. Ποια είναι η σημασία της BYD να ανακτήσει τη μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου;


Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με την τριπλή μπαταρία λιθίου, η μπαταρία λιθίου φωσφορικού σιδήρου έχει υψηλότερη ασφάλεια, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κύκλου ζωής και χαμηλότερο κόστος, αλλά η ενεργειακή πυκνότητα έχει λιγότερα περιθώρια βελτίωσης. Σύμφωνα με τη νέα πολιτική της Κίνας για την επιδότηση ενέργειας, η ενεργειακή πυκνότητα της μπαταρίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το ύψος των επιδοτήσεων.


Τα υπάρχοντα υλικά ανόδου για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι κυρίως γραφίτης και η θεωρητική ικανότητα του γραφίτη είναι 372 mAh / g. Η μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου και η τριπλή μπαταρία λιθίου είναι ουσιαστικά τα ίδια στο υλικό αρνητικού ηλεκτροδίου. Εντούτοις, στο θετικό υλικό ηλεκτροδίων, η θεωρητική ικανότητα φωσφορικού σιδήρου λιθίου είναι μόνο 160 mAh / g, ενώ εκείνη του μαγγανίου κοβαλτίου νικελίου είναι τόσο υψηλή όσο 200 mAh / g. Επιπλέον, επίπεδα παραγωγικής διαδικασίας, όπως η πυκνότητα συμπίεσης, το πάχος του φύλλου, κλπ., Επηρεάζουν επίσης την ενεργειακή πυκνότητα. Αλλά συνολικά, η διαφορά στην απόδοση του υλικού καθόδου είναι ο αποφασιστικός παράγοντας.


Αναφέρεται ότι η νέα πυκνότητα ενεργειακής πυκνότητας μπαταρίας λιθίου φωσφορικού λιθίου της BYD μπορεί να φθάσει τα 180Wh / kg, σε σύγκριση με την προηγούμενη αύξηση της τάξης του 9% περίπου, τα δεδομένα αυτά δεν είναι πιο " 811 " τριπλή μπαταρία λιθίου.


Σύμφωνα με την τελευταία πολιτική νέας ενεργειακής επιδότησης το 2019, χωρίς να ληφθούν υπόψη παράγοντες όπως το εύρος πλεύσης, εφ 'όσον η ενεργειακή πυκνότητα της μπαταρίας φθάσει τα 160Wh / kg και άνω, μπορεί να επιτευχθεί μια εφάπαξ επιδότηση και η διπλή επιδότηση είναι επίσης η υψηλότερη ποσό. Ενόψει αυτού, στην πραγματικότητα, η BYD κατάφερε να επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής πυκνότητας, δηλαδή να λάβει πλήρεις επιδοτήσεις.


Αντίθετα, η θερμοκρασία θερμικής διαφυγής της μπαταρίας λιθίου σιδήρου φωτός είναι γενικά πάνω από 500 μοίρες, η τριπλή μπαταρία λιθίου είναι μικρότερη από 300 μοίρες, κάποια υψηλή θερμική διαφυγή από τριπλή μπαταρία λιθίου είναι ακόμη χαμηλότερη από 200 μοίρες, ο κίνδυνος αυθόρμητης καύσης κατά τη γρήγορη φόρτιση.


Η BYD βασίζεται στην ηγετική της θέση στο πεδίο της μπαταρίας και τελειοποιεί τη συνεκτικότητα της μπαταρίας. Η μπαταρία σιδήρου-λιθίου αναπτύχθηκε από το σχεδιασμό του προϊόντος, τον εξοπλισμό μέχρι τη διαδικασία παραγωγής, τη διαδικασία διαχείρισης για να εξασφαλιστεί η συνέπεια της μπαταρίας, έτσι ώστε η μόνη μπαταρία Η ασφάλεια, η ζωή και η μπαταρία είναι συνεπείς, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των αυτοκινήτων, των περονοφόρων και τους σταθμούς αποθήκευσης ενέργειας.


Η μπαταρία λιθίου φωσφορικού σιδήρου BYD έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ό, τι το όχημα και είναι εύκολο να φορτιστεί. Αυτό είναι κατανοητό " Qin " είναι εξοπλισμένο με μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου, η δομή είναι ακόμα σταθερή σε υψηλή θερμοκρασία 600 ° C, η ασφάλειά του είναι πολύ πιο ασφαλής από την μπαταρία λιθίου οξειδίου του κοβαλτίου που είναι εγκατεστημένη σε συνηθισμένα κινητά τηλέφωνα και σημειωματάρια.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Ennopro Group Limited
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Ennopro Group Limited

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Sales

Εταιρικό τηλέφωνο: 0086-755-89805835

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: 0086-185-6626-9087

Δικτυακός τόπος: ennopro.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 7th Floor, Huarong Building, Qiaolian East, Bulong Road, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top