Ουίντσερφ με μπότες ή ξυπόλητος;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-08-19

Ουίντσερφ με μπότες ή ξυπόλητος; Για το ήμισυ της κοινότητας δεν υπάρχει δίλημμα-είτε κάνετε ιστιοσανίδα ξυπόλητοι όλους τους μήνες εκτός από το χειμώνα, ή πάντα κάνετε ιστιοσανίδα με τις μπότες σας. Άλλοι έχουν διλήμματα αν το νερό είναι ήδη αρκετά ζεστό, αν οι βράχοι στην παραλία και στη θάλασσα δεν θα σας κόψουν τα πόδια, και αν υπάρχει κάποια διαφορά στο πώς αισθάνεστε το σανίδα χωρίς μπότες ή μαζί τους. Ιστιοσανίδα με ή χωρίς μπότες έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του.


1. Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία νερού και αέρα είναι αυτοί οι πολύ σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν αν τα υποδήματα είναι υποχρεωτικά ή όχι. Αυτός ο παράγοντας είναι ιδιαίτερα σημαντικός στους πιο κρύους μήνες του έτους (Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο), όταν πραγματικά μπορούμε' Φαντάσου να σερφάρεις χωρίς μπότες 5 ή 6 mm. Καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται, η ανάγκη για υποδήματαp Για τους περισσότερους, το νερό είναι αρκετά ζεστό τον Μάιο για να βγάλετε τις μπότες σας και να τις αποθηκεύσετε στην ντουλάπα σας μέχρι τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Όσοι από εσάς έχετε ελαφρώς πιο ευαίσθητα πόδια, θα το κάνουν περίπου ένα μήνα αργότερα.


2. Πρόσβαση στο νερό όπουe σερφάρουμε

Η πρόσβαση στην παραλία, στην ίδια την παραλία και στον βυθό της θάλασσας σε ρηχά νερά είναι οι παράγοντες που καθορίζουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αν χρειαζόμαστε μπότες ή όχι. Αν η πρόσβαση στο νερό γίνεται μέσω μιας όμορφης βοτσαλικής παραλίας που εκτείνεται και στον βυθό της θάλασσας, δεν υπάρχει πραγματικά ανάγκη για μπότες όσον αφορά τραυματισμούς ποδιών. Οι αιχμηρές πέτρες, οι αχινοί κ.λπ. είναι εμπόδια ότανe Σας προτείνουμε να φορέσετε τις μπότες σας για να βεβαιωθείτε ότι η μέρα σας δεν τελειώνει πολύ γρήγορα και ότι δεν χρειάζεται να μείνετε μακριά από το νερό για μερικές ημέρες για να θεραπεύσετε τους τραυματισμούς.


3. Δυνατότητα τραυματισμού ποδιού στον πίνακα

Ειδικά όταν κάνουμε ιστιοσανίδα σε ισχυρούς ανέμους και κύματα, οι πιθανότητες απροσδόκητων τραυματισμών αυξάνονται. Αν κάνουμε ιστιοσανίδα ξυπόλητοι, γρήγορα συμβαίνει ότι γλιστράμε στο σανίδα, χτυπάμε την άκρη του πτερύγιο και κόβουμε γρήγορα το δέρμα στα πόδια μας. Αυτός ο τραυματισμός μπορεί να είναι αρκετά αμήχανος και επώδυνος. Στα κύματα στην αρχή του νερού, μπορούμε επίσης να χτυπήσουμε τη βάση του μαστού ότανe Μπορούμε να κόψουμε τους εαυτούς μας. Οι ιμάντες ποδιών στον πίνακα είναι το επόμενο μέρος, το οποίο μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς στα δάχτυλα των ποδιών, αν πιέσουμε το πόδι αμήχανα μέσα στους ιμάντες ποδιών. Αυτοί οι τραυματισμοί δεν μπορούν να συμβούν (ή εκεί αν είναι πολύ λιγότερες οι πιθανότητες να συμβούν) αν φοράμε Μπότες.


4. Ανατροφοδότηση του διοικητικού συμβουλίου

Όσο πιο παχιά είναι η μπότα, τόσο λιγότερο νιώθουμε τον πίνακα από κάτω μας και τόσο πιο δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε τι μας λέει. Χωρίς μπότες, θα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στο συμβούλιο' Η ανατροφοδότηση απαλότερη, πιο ακριβής και ταχύτερη κατά την οδήγηση. Όσοι από εσάς είστε συνηθισμένοι στο ιστιοσανίδα ξυπόλητοι θα δυσκολευτείτε να φορέσετε τις μπότες σας. Ενώ όσοι από εσάς είναι συνηθισμένοι στις μπότες θα αισθάνονται αρχικά ασυνήθιστα χωρίς αυτές.

 

5. Πιάσιμο στον ίδιο τον πίνακα

Η βρεγμένη σανίδα μπορεί να είναι αρκετά ολισθηρή περιοχή (ειδικά αν αντι-η λαβή ολίσθησης είναι ήδη φθαρμένη). Με μπότες νεοπρενίου, έχετε λίγο λάστιχο στα πόδια σας έτσι είναι πιο δύσκολο να γλιστρήσετε. Φυσικά, μπορείτε επίσης να συνηθίσετε το γουίντσερφ με έλλειψη πρόσφυσης, το οποίο τελικά δεν θα χάσετε καθόλου.

 

6. Υγεία του δέρματος στα πόδια

Η υγεία είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας. Όπως και οι μπότες μας προστατεύουν με κάποιο τρόπο (από κρύο και τραυματισμό), από την άλλη πλευρά, μας βλάπτουν. Αυτό συμβαίνει ειδικά το καλοκαίρι όταν κάνει ζέστη και είμαστε στο νερό για πολύ καιρό. Συχνά συμβαίνει ότι δεν βγάζουμε τις μπότες μας όλη την ημέρα, κατά προτίμηση όλη τη διάρκεια των διακοπών. Μετά από μερικές ημέρες, μπορεί να αντιμετωπίσουμε δερματικά προβλήματα, τα οποία πηγάζουν κυρίως από το γεγονός ότι τα πόδια είναι συνεχώς"κλειστό"σε υγρό νεοπρένιο και μην στεγνώσει. Εάν χρησιμοποιούμε μπότες, είναι επομένως σκόπιμο να τις βγάλουμε σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο διάλειμμα και στη συνέχεια να τις φορέσουμε ξανά λίγο πριν επιστρέψουμε στο νερό.


ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Kingforce Sports Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top