Η Παγκόσμια Τράπεζα θα επενδύσει πάνω από πέντε δισεκατομμύρια δολάρια στην αφρικανική αποκατάσταση

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-13

Η Παγκόσμια Τράπεζα σχεδιάζει να επενδύσει πάνω από πέντε δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια για να βοηθήσει στην αποκατάσταση υποβαθμισμένων τοπίων, στη βελτίωση της παραγωγικότητας της γεωργίας και στην προώθηση του βιοπορισμού σε όλες τις έντεκα χώρες στις περιοχές Σαχέλ, Λέικ Τσαντ και Κέρας της Αφρικής.


Η χρηματοδότηση θα στηρίξει τη γεωργία, τη βιοποικιλότητα, την ανάπτυξη της κοινότητας, την επισιτιστική ασφάλεια, την αποκατάσταση του τοπίου, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανθεκτική υποδομή, την αγροτική κινητικότητα και την πρόσβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.


" Η επένδυση αυτή θα συμβάλει στη βελτίωση των βιοπορισμάτων καθώς οι χώρες ανακάμπτουν από τον ιό της κοροναβίρης, εξετάζοντας παράλληλα τις επιπτώσεις τόσο της απώλειας της βιοποικιλότητας όσο και της αλλαγής του κλίματος στους ανθρώπους και τις οικονομίες τους, " Ο Davis Malpass, πρόεδρος της Ομάδας της Παγκόσμιας Τράπεζας, δήλωσε κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του One Planet που διεξήχθη ουσιαστικά για τον Jan 11.


Η Moussa Faki Mahamat, πρόεδρος της Αφρικανικής Ένωσης και.Drive.35110· η Επιτροπή, ανέφερε ότι η αποκατάσταση των φυσικών οικοσυστημάτων στις ξηρές χώρες της Αφρικής ωφελεί τόσο τους ανθρώπους όσο και τον πλανήτη.


Ο Qu Dongyu, γενικός διευθυντής της Οργάνωσης Τροφίμων και Γεωργίας, ζήτησε την ανάληψη επείγουσας κλίμακας από την Αφρική και το Great Green Wall για την αποκατάσταση υποβαθμισμένων εκτάσεων, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.


Με την υποστήριξη της Αφρικανικής UNIO και35.110. Στο 2007, το Μεγάλο Πράσινο Τείχος είναι η Αφρική και το35.39.Η εμβληματική πρωτοβουλία για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος και της απερήμωσης και την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και της φτώχειας, με στόχο την αποκατάσταση εκατοντάδων εκατομμυρίων εκταρίων κατά 2030.


Το Qu υπογράμμισε τη δέσμευση του FAO και του F035.39 για την Πρωτοβουλία του Μεγάλου Πράσινου Τοίχου, αναφέροντας ότι η οργάνωση του ΟΗΕ είχε συνεργαστεί με τις τοπικές κοινότητες στην περιοχή του Σαχέλ για μια συνολική προσέγγιση στην αποκατάσταση της γης παρέχοντας φυτοεπιστήμη και μηχανοποίηση των παραδοσιακών γεωργικών μεθόδων για τη μετατροπή των γεωργοδιατροφικών συστημάτων και των τοπίων.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top