Τα πράσινα ανακυκλωμένα πλαστικά αναπτύσσονται γρήγορα

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-10-03

on 17 Ιουλίου, 2021 Πράσινο ανακυκλωμένο Φόρουμ Αλυσίδας Πλαστικής Αλυσίδας πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο. Οι συμμετέχοντες εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι με την επίσημη εφαρμογή του 14ου πενταετούς σχεδίου για την ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας και τη συνεχή βελτίωση του τυποποιημένου συστήματος για την ανακύκλωση των πλαστικών απορριμμάτων, η ανακυκλωμένη βιομηχανία πλαστικών θα οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

\\ Το πρώτο πράσινο ανακυκλωμένο πλαστικό τροφοδοτικό φόρουμ χορηγούσε από κοινού από την Κίνα πετρελαϊκή και χημική βιομηχανία ομοσπονδία και την ένωση ανακύκλωσης υλικών της Κίνας. Σκοπεύει στην πολιτική ανταλλαγή πολιτικών, να οικοδομήσουμε ένα πράσινο ανακυκλωμένο σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας και να προωθήσει την υγιή ανάπτυξη του κλάδου

και το θέμα είναι"consensus κτίριο και συντονισμένη δράση"""zhou zhuye, αντιπρόεδρος, αντιπρόεδρος Η Κίνα Ομοσπονδία Πετρελαίου και Χημικής Βιομηχανίας, επεσήμανε ότι τα πλαστικά απόβλητα έχουν συσσωρευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της μη νέας διάθεσης και της έλλειψης αποτελεσματικής τεχνολογίας ανακύκλωσης, με αποτέλεσμα τη σοβαρή ρύπανση του περιβάλλοντος. Τα τελευταία χρόνια, η Ομοσπονδία της Κίνας πετρελαίου και χημικής βιομηχανίας πραγματοποίησε μια σειρά εργασίας σε συνεργασία με κυβερνητικές υπηρεσίες στην προώθηση της συνεργασίας βιομηχανικής αλυσίδας και τη διατύπωση των εθνικών προτύπων.

xu junxiang, πρόεδρος της ένωσης ανακύκλωσης υλικών της Κίνας, επιβεβαίωσε τα επιτεύγματα του Κοινή ομάδα εργασίας για την πράσινη ανακυκλωμένη πλαστική αλυσίδα εφοδιασμού κατά το παρελθόν έτος. Είπε ότι η επίσημη εφαρμογή των Γενικών Αρχών για την αξιολόγηση της εύκολης ανακύκλωσης και του εύκολου σχεδιασμού ανακύκλωσης των πλαστικών προϊόντων (εφεξής \"Shuangyi Design Standard) είναι να προωθήσει την ανακυκλωμένη βιομηχανία ανακύκλωσης πλαστικών για να πραγματοποιήσετε τη λειτουργία βιομηχανικής αλυσίδας, Βελτίωση του κλειστού ελέγχου-LOOP έχει πάρει ένα σταθερό βήμα.

shuangyi design

πρότυπο και-shuangyi logo"αντικατοπτρίζουν την επιδίωξη της πράσινης ανάπτυξης και τα θετικά μέτρα για την προώθηση της πραγματοποίησης του διπλού στόχου άνθρακα."""

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top