Το συνέδριο του εργοστασίου θα ξεκινήσει σύντομα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-06-12

Το συνέδριο του εργοστασίου θα ξεκινήσει σύντομα.

Αγαπητέ μάνατζερ,  

 

Γεια.   Περιττωματικός πωλήσεων του Youmier Laser, πώς είστε και πώς λειτουργεί η επιχείρηση σας πρόσφατα;Ελπίζω να τα πας καλά!

Όπως ξέρω ότι ενδιαφέρεστε για τις μηχανές λέιζερ, έχουμε καλά νέα, στις δέκα ημέρες, μεταξύ 15-24 Ιουνίου, θα δείτε το online showroom που θα εμφανίζει κάθε είδους οξυγονοκόλληση, κοπή, μηχανές σήμανσης.Μπορεί να ακούσατε ότι το πανηγύρι Καντώνα 2020 Guanzhou άλλαξε σε Online Canton Fair λόγω του COVIND-19.Κατ'αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μας από άτομο σε άτομο, θα σας δείξουμε όλες τις μηχανογραφικές λεπτομέρειες εκείνη τη στιγμή, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, οποιοδήποτε wher και35.101., και με αυτόν τον τρόπο, χωρίς κόστος, χωρίς ταλαιπωρία, ακόμη καλύτερα, μπορείτε να κάνετε το έργο σας πολύ πιο εύκολο και παραγωγικό στο διαδίκτυο, έτσι να είστε υγιείς, και να σας δούμε στη συνέχεια στο Canton Fair.

 

Καλωσόρισες θερμά στην εκπομπή μας τον Ιούνιο 15~24, μπορείς να μπεις στο δωμάτιό μου με το να σαρώσεις τον συνημμένο κώδικα QR.Θα έχουμε μεγάλη εκπληκτική έκπτωση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, Don 8217th, μην το χάσετε!

 

Οι καλύτερες ευχές

WechatIMG8037.jpeg

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hunan Youmir Laser Technology Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top