4 πράγματα που επηρεάζουν την ποιότητα του πλαστικού πρωτότυπου επεξεργασίας CNC

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-05-24

you Μπορεί να πιστεύει ότι μπορούμε να έχουμε πλαστικό πρωτότυπο καλής ποιότητας με τον ίδιο τρόπο επεξεργασίας επεξεργασίας CNC ως μεταλλική κατεργασία. Αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν διαφορετικά για την κατεργασία του πλαστικού πρωτότυπου, αν προχωρήσετε με τρόπο μηχανικής κατεργασίας, ίσως να μην πάρετε το ρόλο στην προσδοκία σας. Εδώ, ας μοιραστούμε τα πράγματα που επηρεάζουν την ποιότητα του πλαστικού πρωτότυπου CNC σας.


1. Πλαστικό υλικό

comparing με μέταλλο, το πλαστικό είναι ευκολότερο να σπάσει, να συντρίψει και να γρατσουνίσει. Εάν σχεδιάζετε να προχωρήσετε με το πλαστικό, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τις ιδιότητες της επιλογής του πλαστικού και να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ισχυρή για τα προϊόντα σας.


2. Ο προγραμματισμός μηχανικής επεξεργασίας CNC

ana πλαστικό πρωτότυπο θα πρέπει να επεξεργαστεί σε καλά ρυθμιζόμενο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την ακατέργαστη κατεργασία και στη συνέχεια να φτιάξουμε τη μηχανική κατεργασία, να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη μικρή σίτιση και το μηχάνημα το πρωτότυπο βήμα προς βήμα. Η μεγάλη σίτιση πάντα φέρνει το άγχος και προκαλεί στρέβλωση στο πλαστικό, ειδικά για πλαστικά γεμάτα από Pom και γυαλί.

-


3. Cutter

derferent από τη μεταλλική κατεργασία, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τον ίδιο κόπτη για να αφαιρέσουμε το ίδιο βάθος του πλαστικού. Καθώς το πλαστικό είναι πιο μαλακό και πιο εύκολο να λιώσει, προσπαθήστε να κόψετε το πλαστικό λίγο.


4. Η ψύξη

using το υγρό ψύξης μπορεί να μειώσει την ανύψωση της θερμότητας και το υλικό που επεκτείνεται κατά τη μηχανική κατεργασία, το πρωτότυπο μέρος θα βγει με ακρίβεια και ο χρόνος ζωής του κόπτη μπορεί να επεκταθεί. Θα ήθελα να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες και να εργαστείτε στο επόμενο έργο σας, επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν προσφορά, ειδικεύουμε το πρωτότυπο επεξεργασίας CNC και την κατασκευή χαμηλού όγκου, η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα σας προσφέρει την καλύτερη λύση.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top