Ο Huangshi απονεμήθηκε ο τίτλος του \"Capital of Extrusic Mutters in China \\\"

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-05-24

AT Το Εθνικό Συνέδριο για την Επιστημονική και Τεχνολογική Καινοτομία και τη Βιομηχανική Ανάπτυξη της Φωτικής Βιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε στις 25, η δεύτερη παρτίδα της Κίνας Light Industrial Engineering Technology Centers έλαβε μετάλλια. Η πόλη Huangshi έχει απονεμηθεί ο τίτλος των καλουπιών εξώθησης στην Κίνα, πράγμα που σημαίνει ότι η βιομηχανία καλουπιών Huangshi έχει εισέλθει σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης.""

 \\ Η NAFTER 30 χρόνια ανάπτυξης, η βιομηχανία πλαστικών καλουπιών Huangshi έχει εισέλθει σε μια ταχεία περίοδο ανάπτυξης μετασχηματισμού και αναβάθμισης και είναι η μόνη πολύ συμπυκνωμένη βάση μούχλας εξώθησης στην Κίνα. Η βιομηχανία καλουπιών έχει κερδίσει ένα δεύτερο βραβείο του Εθνικού Βραβείου Επιστήμης και Τεχνολογίας, υπέβαλε αίτηση για 14 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφεύρεσης και υπέβαλε αίτηση για περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας μοντέλων κοινής ωφέλειας. Το εγχώριο μερίδιο αγοράς των προϊόντων είναι σχεδόν 60% και οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν το 30% της ετήσιας παραγωγής. Τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές όπως το ευρωπαϊκό UNIO

110. και ASEAN. Αρχικό χάλυβα μούχλα και καλούπια στις υψηλές μονάδες μούχλας και κάτω από την κατασκευή προϊόντων παραγωγής μούχλας. Η βελτίωση της βιομηχανικής αλυσίδας έχει ενισχύσει σημαντικά την επίδραση της συστάδας της βιομηχανίας καλουπιών, αυξάνοντας περαιτέρω το μερίδιο αγοράς της στην εθνική αγορά και διαμορφώνοντας σταδιακά μια βάση εξαγωγών για ειδικούς χάλυβα, καλούπια και εκτεταμένα προϊόντα επεξεργασίας, τα οποία έχουν αυξήσει συνεχώς τη δημοτικότητα της κατασκευής καλουπιών Huangshi, έχει βελτιώσει τη συνολική εικόνα και την ανταγωνιστικότητα της αγοράς της βιομηχανίας καλουπιών στην περιοχή Huangshi.

&#

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hubei Baijiahao Technology Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top