Επισκόπηση των υπηρεσιών επεξεργασίας CNC των τύπων και των παροχών της

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-05-24
Το

CNC αντιπροσωπεύει τον αριθμητικό έλεγχο του υπολογιστή είναι μια μέθοδος για τον αυτόματο έλεγχο των εργαλείων με το προηγμένο λογισμικό. Πρόκειται για συσκευές ηλεκτρικής ενέργειας που δημιουργούν το προϊόν που φαίνονται απλά και ελκυστικά και χρησιμοποιούνται συνήθως στα κατασκευαστικά και βιομηχανικά gadgets. Διατίθενται σε πρότυπα και επιτραπέζια μοντέλα που μπορούν να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε λειτουργία. Τα μέταλλα, το πλαστικό, το ξύλο, ο αφρός και τα σύνθετα υλικά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ποικιλίας εργοστασιακών και μηχανικών προϊόντων με υψηλό βαθμό ακρίβειας. . Υπάρχουν ποικιλίες προϊόντων που παράγονται κάτω από αυτή τη διαδικασία, όπως το αυτοκίνητο, οι κινητήρες αεροπλάνου, τα εργαλεία κήπου και τα χειρουργικά εργαλεία. Αυτό το προηγμένο μηχάνημα μπορεί να εκτελέσει πολλαπλές λειτουργίες γεώτρησης, άλεσης και κοπής καθιστώντας το ένα ευπροσάρμοστο μηχάνημα. στην παραγωγή ευρύτερου φάσματος σχημάτων.


cutting -

κόβει το εργαλείο κατά μήκος της επιφάνειας του έργου. Φροντίστε τους τύπους του

1. CNC MILLS

Ενεργούνται και λειτουργούν σε προγράμματα που είναι γραμμένα με αριθμούς και γράμματα.

2. Τσάνες -

Εδώ, τα κομμάτια κόβονται στην κυκλική κατεύθυνση με διαφορετικά εργαλεία. Απαιτείται υψηλή ταχύτητα για να δημιουργηθεί κάποια πολύπλοκα σχέδια.

3. Οι κόφτες πλάσματος


φακός πλάσματος είναι πρέπει να κόψουν το υλικό. Χρειάζεστε ταχύτητα και θερμότητα για να ακολουθήσετε τη διαδικασία.

4. Ηλεκτρικές μηχανές εκκένωσης -Αυτή η διαδικασία διαμορφώνει το υλικό σε συγκεκριμένα κομμάτια.

5. Οι κοπτήρες νερού -

κόπτης νερού χρησιμοποιούνται για την κοπή του σκληρού υλικού, όπως ο γρανίτης και το μέταλλο. *extremely Accurate-

*

cost αποτελεσματική

*

designs ή πρότυπα μπορούν εύκολα να επαναληφθούν με την τεχνολογία του cnc-*που δεν υπάρχει βλάβη στη λειτουργία CNC

*internal ποιότητα του CNC καθιστά αποτελεσματική την εργασία

with στην πρόοδο της τεχνολογίας η δύναμη των μηχανών είναι αγγίζοντας τον ουρανό που οδηγεί στη μείωση της χειροκίνητης εργασίας και των ευκαιριών απασχόλησης . Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η αποτελεσματική λειτουργία του οτιδήποτε χρειάζεται μια μηχανή που μπορεί να κάνει την εργασία εύκολη και άνετη. Οι μηχανές CNC αυξάνονται και γίνονται δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Μπορούν να λειτουργούν για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Απλά χρειάζεστε κόπτες και τρυπητές για να κάνετε οποιαδήποτε δουλειά και για να τους φιλοξενήσετε κάποιος πρέπει να χρειαστεί μια μηχανή. Είναι μια μεγάλη χώρα παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολυάριθμες εταιρείες παραγωγής CNC στην Κίνα από μικρό κατάστημα μηχανών σε ένα μεγάλο εργοστάσιο που εκτελεί τις λειτουργίες της μηχανικής κατεργασίας, της μεταλλικής χύτευσης και της μεταλλικής κατασκευής και ούτω καθεξής. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα περιλαμβάνουν μια λειτουργική δημιουργία CNC που συνεργάζεται με την τεχνολογία και τα σύγχρονα εργαλεία. Η τιμή είναι ο κύριος λόγος πίσω από τον ανταγωνισμό τους, καθώς μειώνει την τιμή των τελικών προϊόντων τους και τα καθιστά πολύ ανταγωνιστικά. Έτσι, η Κίνα είναι πλούσια στις υπηρεσίες επεξεργασίας CNC.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top