5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε: Ποια είναι τα φουσκωτά σωσίβια και πώς λειτουργούν?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-06-10

新闻-1.jpgsafeboatingcampaign.com gives πληροφορίες σχετικά με τα φουσκωτά σωσίβια ως μέρος της εθνικής εβδομάδας ασφαλούς σκάφους.

1. Τι είναι ένα φουσκωτό σωσίβιο; Τα σακάκιαare μια λιγότερο ογκώδη, άνετη εναλλακτική λύση σε εγγενώς πλούσια life σακάκια.

 2. Πόσα στυλ φουσκωτά σωσίβια είναι εκεί; Κάθε features ένα ελαφρύ, συμπαγές σχέδιο που παρέχει άνεση, εύρος κίνησης και είναι πιο δροσερό σε wear σε ζεστό καιρό.

3. Ποιοι τύποι φουσκωτά σακάκια είναι διαθέσιμα; Και οι δύο τύποι μπορούν να διογκωθούν προφορικά με την αναπνοή στον σωλήνα πληθωρισμού. Ο σωλήνας πληθωρισμού είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο θα ξεφουσκώσει το σωσίβιο για να το επανασχεδιάσει. 4. Ποιος μπορεί να φορέσει φουσκωτά σωσίβια; Μην χρησιμοποιείτε για ενεργά θαλάσσια σπορ, όπως σκι νερού, σωλήνες, wakeboarding, δραστηριότητεςnwhitewater ή κατά τη λειτουργία προσωπικών σκάφους.

 5. Ποια συντήρηση απαιτείται για φουσκωτά σωσίβια; Τα φουσκωτά σωσίβια είναι reusable, αλλά, μετά από κάθε χρήση, ο κύλινδρος CO2 πρέπει να αντικατασταθεί. Οι κυλίνδρους αντικατάστασης CO2 μπορούν να αγοραστούν επικοινωνώντας με τον κατασκευαστή του σωληνίσκου. 

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top