Είναι μαχαιροπίρουνα σιλικόνης για παιδιά πραγματικά ασφαλή?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-06-10
\\ Κανένα πράγμα δεν είναι σίγουρο, το επιτραπέζιο σκεύος σιλικόνης είναι ασφαλές και κατάλληλο για τα παιδιά. Τα προϊόντα σιλικόνης έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορους τομείς και είναι επίσης απαραίτητα στην καθημερινή ζωή. Ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα σιλικόνης μπορούν αργά να αντικαταστήσουν την εφαρμογή του γυαλιού και του πλαστικού σε διάφορα πεδία είναι κυρίως επειδή δεν είναι μη τοξικό και άγευστο. Για παράδειγμα, κύπελλα, κουτάλια για φαγητό, πιπίλες που τα παιδιά βάζουν στο στόμα τους κλπ., Πολλοί είναι κατασκευασμένοι από σιλικόνη. Η υφή του είναι ελαφριά και μαλακή και είναι επίσης ανθεκτική στην πτώση, η υψηλή θερμοκρασία, η αντι -NSKID, η καλή μόνωση θερμότητας, η τοξικότητα, η γεύση, η μη BPA, κλπ., Τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας. Το να χτυπήσει πάνω από τα επιτραπέζια σκεύη και τα επιτραπέζια σκεύη σιλικόνης δεν ανησυχεί για το σπάσιμο του μωρού. Ακόμη και αν καίγονται τα επιτραπέζια σκεύη σιλικόνης, δεν θα παραχθεί το τοξικό αέριο και θα δημιουργηθεί διοξείδιο του πυριτίου, υδρατμούς κλπ. Σε αντίθεση με αυτά τα πλαστικά, τα πικάντικα τοξικά αέρια παράγονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Άνοιγμα προϊόντων σιλικόνης. Επομένως, οι γονείς πρέπει να δώσουν προσοχή στον έλεγχο κατά την επιλογή. Συνήθως τα προϊόντα σιλικόνης που κατασκευάζονται από τους τακτικούς κατασκευαστές θα διαθέτουν πιστοποιητικό πιστοποίησης. Οι γονείς ενδέχεται να μην μπορούν να το δουν όταν αγοράζουν, οπότε φροντίστε να επιλέξετε προϊόντα σιλικόνης που επικεντρώνονται σε εμπορικά σήματα. Επιπλέον, οι γονείς μπορούν επίσης να κάνουν απλή ταυτοποίηση. Δεύτερον, τα επιτραπέζια σκεύη που παράγονται από τη σιλικόνη τροφίμων έχει υψηλή διαφάνεια και δεν θα γίνει κίτρινο. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να τραβήξετε τα επιτραπέζια σκεύη σιλικόνης. Αφού τεντωθεί τα κανονικά επιτραπέζια σκεύη σιλικόνης, θα αποκατασταθεί καλά και δεν θα εμφανιστεί καμία λευκή ουσία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έλξης. Μπορείτε πρώτα να βράσετε το νερό σε υψηλή θερμοκρασία και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε. Τα κανονικά επιτραπέζια σιλικόνη είναι ασφαλή, μην ανησυχείτε πάρα πολύ. τα μωρά τους.

-1. Το επιλεγμένο υλικό είναι το τροφή για το σίλικα, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό στην υψηλή θερμοκρασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή θερμοκρασίας των

40 ° C έως 240 ° C.

-2. Επιλέξτε επιτραπέζιο λογισμικό με-bisphenol a (bpa) δωρεάν-, όπως: 0% BPA, BPA δωρεάν.

3. Το επιτραπέζιο σκεύος πρέπει να είναι άγευστο.

4. Επιλέξτε διαφανές ή φως-colored επιτραπέζια σκεύη, ειδικά το εσωτερικό τοίχωμα του μπολ πρέπει να είναι άχρωμο και χωρίς εικόνες.

5. Η επιφάνεια του επιτραπέζιου λογισμικού πρέπει να είναι ομαλή και απαλλαγμένη από ακαθαρσίες ή φυσαλίδες αέρα.--

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Zhenkai Silicone Products Co.,Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Zhenkai Silicone Products Co.,Ltd.

Τίτλος εργασίας: Product Development

Τμήμα: Sales

Εταιρικό τηλέφωνο: 0769-85077866

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15279426215

Δικτυακός τόπος: zksilicone.elb2bvip.com

Διεύθυνση: Building 2, Huasheng Industrial Park, Xiaobian Community, Chang\'an Town, Dongguan City, Guangdong Province

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top