Πλεονεκτήματα της λεπίδας NC

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-23

1. Η απόδοση κοπής της λεπίδας NC πρέπει να είναι σταθερή και αξιόπιστη.

Προς το παρόν, η αντοχή των λεπίδων CNC χρησιμοποιείται συνήθως για την αξιολόγηση της ποιότητας των εργαλείων κοπής. Όσο μεγαλύτερη είναι η ανθεκτικότητα της λεπίδας NC, τόσο καλύτερη είναι η απόδοση κοπής της λεπίδας NC. Ωστόσο, όταν κόβετε μια παρτίδα των ίδιων εξαρτημάτων, το υλικό λεπίδας CNC και το υλικό τεμαχίου δεν μπορούν να είναι εντελώς τα ίδια και ορισμένοι παράγοντες όπως η ποιότητα λείανσης δεν μπορούν να ελεγχθούν αυστηρά, οπότε ακόμη και υπό τις ίδιες συνθήκες, η ανθεκτικότητα της λεπίδας CNC αλλάζει τυχαία. Επομένως, εκτός από τον μέσο δείκτη τιμής της αντοχής της λεπίδας NC, πρέπει επίσης να δοθεί ο δείκτης αξιοπιστίας TP της λεπίδας NC. Έχει γίνει ο βασικός δείκτης επιλογής NC blade.


2. Αξιόπιστη θραύση τσιπ και αφαίρεση τσιπ.

Η αριθμητική λεπίδα ελέγχου πρέπει να είναι σε θέση να σπάσει ή να κυλήσει το τσιπ αξιόπιστα, δηλαδή τον έλεγχο κοπής. Κάθε εξοπλισμός σταθμών στο μηχάνημα CNC. Υπάρχουν πολλές εγκατεστημένες λεπίδες CNC, οι οποίες έχουν μεγάλη ικανότητα κοπής και πολλές μάρκες. Επομένως, κατά την κοπή πλαστικού μετάλλου, είναι απαραίτητο να ελέγχετε το τσιπ ώστε να μην τυλίγεται στην αριθμητική λεπίδα ελέγχου, στο τεμάχιο εργασίας και στον εξοπλισμό επεξεργασίας, να ελέγχετε το τσιπ να μην πιτσιλίζει, να διασφαλίζει την ασφάλεια του χειριστή, να μην επηρεάζει την έγχυση υγρού κοπής , μην επηρεάζετε τη θέση και τη μεταφορά των εξαρτημάτων, μην γρατζουνίζετε την κατεργασμένη επιφάνεια, έτσι ώστε το τσιπ να καθαρίζεται εύκολα. Αριθμητική λεπίδα ελέγχου με αυλάκι ή μπλοκ θραύσης τσιπ, ή μέτρα κοπής διακένου ή κοπής κραδασμών χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της θραύσης των τσιπ αποτέλεσμα.


3. Πρέπει να έχει υψηλή ακρίβεια.

Η γεωμετρική διάσταση του τμήματος κοπής της λεπίδας NC πρέπει να είναι μικρή και η ακρίβεια και η σταθερότητα πρέπει να διατηρούνται μετά από επαναλαμβανόμενη φόρτωση και εκφόρτωση.


4. Γρήγορη αντικατάσταση και προεπιλογή μεγέθους.

Η λεπίδα NC πρέπει να μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα ή αυτόματα, και θα πρέπει να έχει τη λειτουργία του ελέγχου και ρύθμισης του μεγέθους ή της συσκευής αυτόματης αντιστάθμισης για τη φθορά του εργαλείου, έτσι ώστε να μειωθεί ο χρόνος διακοπής της ρύθμισης αλλαγής εργαλείου

23.jpg


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Blade Peak CNC Knife Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top