Η αυτοματοποίηση στην παγκόσμια μεταποιητική βιομηχανία έχει αυξήσει σημαντικά τη δημοτικότητα των βιομηχανικών ρομπότ σε ένα νέο υψηλό επίπεδο

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-24

Το ποσοστό κατασκευής ρομπότ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει διπλασιαστεί κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια και ο υπόλοιπος κόσμος έχει επίσης διπλασιαστεί, αντικαθιστώντας ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την 15η Ιουλίου.

Σύμφωνα με έρευνες της Federal Reserve Bank του St. Louis, το ποσοστό διείσδυσης της αυτοματοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε αυξηθεί από 0.5 ρομπότ ανά 1,000 εργαζόμενους 22 χρόνια πριν σε 1.8 από την 2017.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει το υψηλότερο ποσοστό διείσδυσης ρομπότ, με τη Γαλλία να προηγείται, ακολουθούμενη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία.

Η αυτοματοποίηση έχει μειώσει τον αριθμό των &doische.&39.;μεσαίας ειδίκευσης&3539.· θέσεις εργασίας στη μέση, αλλά το ποσοστό των υψηλής ειδίκευσης και των χαμηλής ειδίκευσης θέσεων εργασίας έχει αυξηθεί, ανέφερε η έκθεση.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι η Γαλλία ηγήθηκε της χρήσης ρομπότ για την κατασκευή αυτοκινήτων, με ρομπότ 148 ανά εργαζόμενο 1,000, σε σύγκριση με το 136 στις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου 120 στην Ιταλία και τη Γερμανία.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι η Γερμανία και η Ιταλία προηγούνται των ΗΠΑ όσον αφορά τη χρήση της ρομποτικής σε όλους τους τομείς παραγωγής.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top