Βραζιλιάνοι πελάτες επισκέπτονται το Sunyo

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-17

Βραζιλιάνοι πελάτες επισκέπτονται το Sunyo

Την 3. Ιουλίου, 2019, Η Εταιρεία μας Καλωσόρισε θερμά τους επισκέπτες από τη Βραζιλία.Οι επισκέπτες πραγματοποίησαν επιτόπια επίσκεψη στην εταιρεία μας και μίλησαν πολύ για την εταιρεία μας και το τεχνικό επίπεδο και τις συνολικές υπηρεσίες του 39.

 

Ο κύριος σκοπός του η   Ο βραζιλιάνος πελάτης επρόκειτο να επισκεφθεί και να επιθεωρήσει την παραγωγή PVC, PET, PP και PS. Μετά τη συνεδρίαση, οι δύο πλευρές υπέβαλαν πολλές εποικοδομητικές προτάσεις.Μέσω αυτής της συνάντησης, ο πελάτης δήλωσε ότι θα καθιερώσει μια βαθιά και μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία μας.

 

Στην αίθουσα υποδοχής, η κα Γκάο ενημέρωσε τους επισκέπτες για τη βασική κατάσταση και την ικανότητα εξαγωγής της εταιρείας, οδήγησε τους πελάτες να επισκεφθούν το εργαστήριο παραγωγής της εταιρείας μας, και έδωσε λεπτομερή επιτόπου εξήγηση σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων που ενδιαφέρουν τους πελάτες.Οι Βραζιλιάνοι πελάτες είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που παράγονται από την εταιρεία μας και έχουν καταλήξει σε περαιτέρω συμφωνία συνεργασίας.

巴西客人1.jpg


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Sunyo Plastic Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top