Κοινά μέτρα για τη μείωση του κόστους αποθήκευσης αλλά όχι για τη μείωση της ποιότητας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-06-21

Η μείωση του κόστους αποθήκευσης θα πρέπει να πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση της εξασφάλισης του χαμηλότερου συνολικού κόστους διοικητικής μέριμνας και όχι της μείωσης της συνολικής ποιότητας των υπηρεσιών και του επιπέδου στόχου των επιχειρήσεων.

1.Χρησιμοποιήστε το για να μειώσετε τον κίνδυνο αποθήκευσης. Η FIFO είναι ένα από τα κριτήρια διαχείρισης της αποθήκευσης. Εξασφαλίζει ότι η περίοδος αποθήκευσης κάθε αποθηκευμένου στοιχείου δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη και ο κίνδυνος αποθήκευσης μειώνεται.


2. Αυξήστε την πυκνότητα αποθήκευσης και τη χρησιμοποίηση της ικανότητας αποθήκευσης. Κύριος σκοπός της είναι να μειώσει τις επενδύσεις σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης και να αυξήσει το ποσοστό χρησιμοποίησης της μονάδας αποθήκευσης, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος και να μειωθεί η κατοχή γης.


3. Το αποτελεσματικό σύστημα αποθήκευσης και θέσης υιοθετείται για να βελτιώσει την αποδοτικότητα των εργασιών αποθήκευσης. Η έννοια της θέσης αποθήκευσης είναι η θέση του αποθηκευμένου αντικειμένου. Εάν το σύστημα τοποθέτησης είναι αποτελεσματικό, μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο για να αναζητήσει, να αποθηκεύσει και να αφαιρέσει, να αποτρέψει τα λάθη και να διευκολύνει την απογραφή. Το σύστημα θέσης αποθήκευσης μπορεί να διαχειριστεί από προηγμένους υπολογιστές ή από γενική χειρωνακτική διαχείριση.


4. Χρησιμοποιήστε την αποτελεσματική μέθοδο συλλογής και απογραφής για να βελτιώσετε τη δυσκολία της λειτουργίας αποθηκών εμπορευμάτων. Η παρακολούθηση της ποσότητας και της ποιότητας των υλικών αποθήκευσης ευνοεί την αντιμετώπιση της βασικής κατάστασης της αποθήκευσης, και επίσης ευνοεί τον επιστημονικό έλεγχο της απογραφής. Στην πραγματική λειτουργία, ορισμένα λάθη θα κάνουν τους λογαριασμούς ασυνεπή. Είναι απαραίτητο να συλληφθεί η πραγματική κατάσταση αποθήκευσης εγκαίρως και με ακρίβεια, συχνά ελέγξτε τους λογαριασμούς με την κάρτα λογαριασμού για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα των υλικών αποθήκευσης. Αυτό είναι απαραίτητο για τη χειρωνακτική διαχείριση ή τη διαχείριση υπολογιστών. Επιπλέον, η τακτική παρακολούθηση είναι επίσης μια σημαντική εργασία για την ανίχνευση της κατάστασης των εμπορευμάτων που αποθηκεύονται.


5. Επιταχύνετε τον κύκλο εργασιών και αυξήστε την παραγωγή του όγκου μονάδας. Το σημαντικό ζήτημα του εκσυγχρονισμού της αποθήκευσης είναι να αλλάξει η στατική αποθήκευση σε δυναμική αποθήκευση, και ο γρήγορος κύκλος εργασιών θα φέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων: γρήγορη αποθεματοποίηση, υψηλή αποδοτικότητα κεφαλαίου, και μικρές ζημίες αγαθών, αύξηση στην απόδοση αποθηκών εμπορευμάτων, χαμηλότερο κόστος και ούτω καθεξής. Ειδικές πρακτικές όπως η χρήση της μονάδας συλλογής και αποθήκευσης, η δημιουργία ενός συστήματος γρήγορης διαλογής, ευνοούν την πραγματοποίηση γρήγορης προώθησης, γρήγορης εξόδου, μεγάλης εισόδου και εξόδου.


6. Πάρτε μια ποικιλία επιχειρήσεων για να αναζωογονήσετε τα περιουσιακά στοιχεία. Η εισαγωγή των εγκαταστάσεων αποθήκευσης και του εξοπλισμού μπορεί μόνο να πάρει το όφελος της πλήρους χρήσης, και θα αυξήσει το κόστος μόνο εάν δεν τεθεί σε χρήση ή μόνο χαμηλή αποδοτικότητα. Οι επιχειρήσεις αποθήκευσης θα πρέπει να λαμβάνουν έγκαιρες αποφάσεις και να επωφεληθούν από διάφορους τρόπους μίσθωσης, δανεισμού, πώλησης και ούτω καθεξής για να αναζωογονήσουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία και να βελτιώσουν τον λόγο χρησιμοποίησης των περιουσιακών στοιχείων και του εξοπλισμού.


7. Ενίσχυση της διαχείρισης εργασίας. Ο μισθός είναι ένα σημαντικό μέρος του κόστους αποθήκευσης και η ορθολογική χρήση της εργασίας είναι η βασική αρχή του μισθού του νοσηλευτικού προσωπικού. Η Κίνα είναι μια χώρα με εργασιακά πλεονεκτήματα και οι μισθοί της είναι σχετικά χαμηλοί. Ωστόσο, η αποτελεσματική διαχείριση της εργασίας, η αποφυγή υπερπροσωπικού, η σκληρή εργασία ή η αναποτελεσματική είναι επίσης μια σημαντική πτυχή της διαχείρισης κόστους.


8. Μειώστε το κόστος διαχείρισης. Το κόστος διαχείρισης είναι το κόστος και το κόστος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των διαχειριστικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των διοικητικών αμοιβών, των επιχειρησιακών αμοιβών, των δαπανών συναλλαγών και ούτω καθεξής. Αυτό το είδος διαχείρισης κόστους θα πρέπει να ενισχυθεί για τη μείωση των περιττών δαπανών και τη μείωση του κόστους. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η διαχείριση όταν τα έξοδα διαχείρισης και διαχείρισης συχνά αποτυγχάνουν να παράγουν άμεσα οφέλη και αποδόσεις, και δεν μπορούν να καταργηθούν πλήρως.


Ειδικεύεται στην παραγωγή του διάφορου ραφιού παλετών, του ραφιού, του μέσου ραφιού καθηκόντων, του ημιώροφου και της πλατφόρμας, του αυλακωμένου ραφιού γωνίας, του ραφιού ώθησης πίσω, του ραφιού καρφιών, της κίνησης στο ράφι, του ραφιού ροής χαρτοκιβωτίων, της στοίβας ραφιών και άλλου σχετικού εξοπλισμού αποθήκευσης.


Εφαρμόζει αυστηρά τα πρότυπα και τα πρότυπα σε όλες τις λειτουργίες. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις της παραγγελίας σας&υλικές ανάγκες χειρισμού: ράφι παλετών και ράφι εκκρεμών. Είτε ψάχνετε να γεμίσετε μια ολόκληρη αποθήκη εμπορευμάτων είτε χρειάζεστε ένα μόνο κομμάτι εξοπλισμού, η έχει μια λύση για εσάς.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 025-52111679

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13851406693

Δικτυακός τόπος: welfor.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No.6 Tongkuang Road, Guli Industrial Development Zone, Jiangning District, Nanjing City, Jiangsu Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top