Κοινά μέτρα για τη μείωση του κόστους αποθήκευσης αλλά όχι για τη μείωση της ποιότητας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-06-21
Το κόστος αποθήκευσης θα πρέπει να διεξάγεται υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστεί το χαμηλότερο συνολικό κόστος εφοδιαστικής και η μη μείωση της συνολικής ποιότητας των υπηρεσιών και του επιπέδου στόχου των επιχειρήσεων. Το FIFO είναι ένα από τα κριτήρια της διαχείρισης αποθήκευσης. Εξασφαλίζει ότι η περίοδος αποθήκευσης κάθε αποθηκευμένου στοιχείου δεν είναι πολύ μεγάλη και ο κίνδυνος αποθήκευσης μειώνεται.

2. Αυξήστε την πυκνότητα αποθήκευσης και τη χρήση της χωρητικότητας αποθήκευσης. Ο κύριος σκοπός του είναι η μείωση των επενδύσεων στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και η αύξηση του ποσοστού αξιοποίησης της περιοχής αποθήκευσης μονάδων, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος και να μειωθεί η κατοχή της γης.

3. Το σύστημα αποθήκευσης και τοποθεσίας υιοθετείται για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των εργασιών αποθήκευσης. Η έννοια της θέσης αποθήκευσης είναι η θέση του αποθηκευμένου αντικειμένου. Εάν το σύστημα τοποθέτησης είναι αποτελεσματικό, μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο για να αναζητήσει, να αποθηκεύσει και να αφαιρέσει, να αποτρέψει σφάλματα και να διευκολύνει την απογραφή. Το σύστημα τοποθεσίας αποθήκευσης μπορεί να διαχειρίζεται από προηγμένους υπολογιστές ή με γενική χειροκίνητη διαχείριση.


4. Χρησιμοποιήστε την αποτελεσματική μέθοδο συλλογής και απογραφής για να βελτιώσετε τη δυσκολία της λειτουργίας της αποθήκης. Η παρακολούθηση της ποσότητας και της ποιότητας των υλικών αποθήκευσης ευνοεί την κυριαρχία της βασικής κατάστασης της αποθήκευσης και επίσης ευνοϊκή για τον επιστημονικό έλεγχο του αποθέματος. Στην πραγματική λειτουργία, ορισμένα σφάλματα θα κάνουν τους λογαριασμούς ασυνεπείς. Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε την πραγματική κατάσταση αποθήκευσης εγκαίρως και με ακρίβεια, συχνά να ελέγχετε τους λογαριασμούς με την κάρτα λογαριασμού για να διασφαλίσετε την ακεραιότητα των υλικών αποθήκευσης. Αυτό είναι απαραίτητο για τη χειρωνακτική διαχείριση ή τη διαχείριση υπολογιστών. Επιπλέον, η τακτική παρακολούθηση είναι επίσης ένα σημαντικό έργο για την ανίχνευση της κατάστασης των αποθηκευμένων αγαθών.


5. Επιταχύνετε τον κύκλο εργασιών και αυξήστε την έξοδο του όγκου της μονάδας. Το σημαντικό ζήτημα του εκσυγχρονισμού αποθήκευσης είναι η αλλαγή της στατικής αποθήκευσης σε δυναμική αποθήκευση και ο γρήγορος κύκλος εργασιών θα φέρει μια σειρά παροχών: γρήγορη αποθεματική, υψηλή απόδοση κεφαλαίου και ζημιές μικρών αγαθών, αύξηση της αποθήκης, χαμηλότερο κόστος και ούτω καθεξής. Ειδικές πρακτικές, όπως η χρήση της συλλογής και της αποθήκευσης μονάδων, η δημιουργία ενός συστήματος γρήγορης ταξινόμησης, ευνοεί την υλοποίηση των γρήγορων προς τα εμπρός, γρήγορη έξω, μεγάλη μέσα και έξω.


6. Πάρτε μια ποικιλία λειτουργιών για να αναζωογονήσετε τα περιουσιακά στοιχεία. Η είσοδος των εγκαταστάσεων αποθήκευσης και του εξοπλισμού μπορεί να επωφεληθεί μόνο από την πλήρη χρήση και θα αυξήσει μόνο το κόστος εάν δεν τεθεί σε χρήση ή μόνο χαμηλή απόδοση. Οι επιχειρήσεις αποθήκευσης θα πρέπει να λαμβάνουν έγκαιρες αποφάσεις και να επωφεληθούν από διάφορους τρόπους μίσθωσης, δανεισμού, πώλησης και ούτω καθεξής για την αναζωογόνηση αυτών των περιουσιακών στοιχείων και τη βελτίωση του λόγου χρήσης των περιουσιακών στοιχείων και του εξοπλισμού. Ενίσχυση της διαχείρισης της εργασίας. Ο μισθός αποτελεί σημαντικό μέρος του κόστους αποθήκευσης και η ορθολογική χρήση της εργασίας είναι η βασική αρχή του μισθού του νοσηλευτικού προσωπικού. Η Κίνα είναι μια χώρα με πλεονεκτήματα εργασίας και οι μισθοί της είναι σχετικά χαμηλοί. Ωστόσο, η αποτελεσματική διαχείριση της εργασίας, αποφεύγοντας την υπεραξία, τη σκληρή ή την αναποτελεσματική είναι επίσης μια σημαντική πτυχή της διαχείρισης κόστους.


8. Μειώστε το κόστος διαχείρισης. Το κόστος διαχείρισης είναι το κόστος και το κόστος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των δραστηριοτήτων διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών διαχείρισης, των επιχειρηματικών τελών, του κόστους συναλλαγών και ούτω καθεξής. Αυτό το είδος διαχείρισης κόστους θα πρέπει να ενισχυθεί για να μειωθεί τα περιττά έξοδα και να μειωθεί το κόστος. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η διαχείριση όταν τα έξοδα της διαχείρισης και της διαχείρισης συχνά αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν άμεσα οφέλη και αποδόσεις και δεν μπορούν να καταργηθούν εντελώς. Μεσαίο ράφι καθήκοντος, μεσαίου και πλατφόρμα, ράφια γωνίας με σχισμές, ράφι ώθησης, longspanrack, ράφι πριτσίνι, δίσκο σε ράφι, ράφι ροής χαρτοκιβωτίων, ράφι στοίβαξης και άλλο σχετικό εξοπλισμό αποθήκευσης. , FEM10.2.02, SEMA, AS4084 και RMI πρότυπο σε όλες τις λειτουργίες. Το Welfor προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να καλύψει όλες τις ανάγκες χειρισμού των υλικών σας για την παραγγελία σας: rack παλετών και ράφι πρόβολου. Είτε θέλετε να συμπληρώσετε μια ολόκληρη αποθήκη είτε χρειάζεστε ένα μόνο εξοπλισμό, ο Welfor έχει μια λύση για εσάς.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 025-52111679

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13851406693

Δικτυακός τόπος: welfor.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No.6 Tongkuang Road, Guli Industrial Development Zone, Jiangning District, Nanjing City, Jiangsu Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top