Κοινά προβλήματα και λύσεις εκτύπωσης μελάνης με βάση το νερό

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-04-02

1. Λήξη της ακατάλληλης αποθήκευσης ή ακατάλληλης χρήσης προσθέτων μελάνης και διαλυτών, η μελάνη χάνει τη ρευστότητα και στερεοποιείται σε κολλοειδές.








Αποθηκεύστε το μελάνι σφιχτά σε ένα δροσερό και αεριζόμενο περιβάλλον και χρησιμοποιήστε ειδικούς βοηθητικούς παράγοντες και διαλύτες. Επιπλέον, είναι επίσης απαραίτητο να ελέγξετε αν διαρρέουν άλλα μελάνια. Οι διαφορετικές μελάνες πρέπει να επιβεβαιώνονται αυστηρά πριν από τη χρήση.


-


2. Το ασαφές περίγραμμα



phenomenon: το υψηλό

profile τμήμα της εκτύπωσης είναι θολή, η κουκίδα είναι ψευδής και ο τόνος χάνεται. Η ποιότητα της πλάκας εκτύπωσης δεν είναι υψηλή, η επαφή μεταξύ της πλάκας εκτύπωσης και του κυλίνδρου μελάνης είναι πολύ σφιχτή, το ιξώδες της μελάνης είναι μεγάλο και το μελάνι επιστρέφει πάχους, το μελάνι στεγνώνει πολύ γρήγορα και η ανάμιξη είναι κακή.



solution: Η πλάκα υποστήριξης πρέπει να είναι ομοιόμορφη και επίπεδη, η πίεση εκτύπωσης θα πρέπει να ρυθμιστεί, η υδατική αλκοόλη πρέπει να αναμιγνύεται εύλογα και να αναδεύεται ομοιόμορφα κατά τη ρύθμιση του ιξώδους μελάνης και η συσκευή εξαερισμού πρέπει να ρυθμιστεί . Μην φυσάτε στον κυλίνδρου μελανιού. Και να βελτιώσετε την ταχύτητα του μηχανήματος, να καθαρίσετε με νερό που περιέχει μονοαιθανολαμίνη ή προσθέστε 0,2% διμεθυλο σιλικόνη έλαιο ή να αυξήσετε την αναλογία του παράγοντα σύζευξης.




3. Ελαφρύ μελάνι


phenomenon: Το χρώμα μελάνης είναι ελαφρύ και δεν μπορεί να φτάσει στην ιδανική συγκέντρωση χρώματος. Η κύρια απόδοση είναι ότι η συγκέντρωση μελανιού των τυπωμένων γραφικών και κειμένων σε χαρτόνι είναι ελαφρύ, ο τόνος είναι αμυδρός και όχι φωτεινό. If the viscosity of the ink is too low, it is mainly caused by the replacement of the original ink.



Solution: the ink should be fully stirred before use. Εάν η ποιότητα μελανιού βρέθηκε κακή, αντικαταστήστε το καλό μελάνι και ελέγξτε το αποτέλεσμα μεταφοράς μελάνης. Εάν η μεταφορά είναι κακή, ελέγξτε τους παράγοντες όπως ο κύλινδρος, η πινακίδα εκτύπωσης και το χαρτόνι.



-4. Μελάνι αφρισμού




phenomenon: πάρα πολλές φυσαλίδες στο νερό

based μελάνι θα οδηγήσουν σε λευκές κηλίδες, οπές άμμου, σημάδια νερού και άλλα φαινόμενα στην επιφάνεια των προϊόντων εκτύπωσης. Οφείλεται κυρίως στον φτωχό αναστολέα αφρού του συστήματος μελάνης, ανεπαρκής κυκλοφορία μελάνης, πάρα πολύ νερό, πάρα πολύ κυκλοφορία της αντλίας, διαρροή αέρα του σωλήνα και πολύ λεπτό μελάνι.




--




\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ Ελέγξτε το σωλήνα για να αποφύγετε τη διαρροή αέρα. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n5. Κακή ξήρανση \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nphenomenon: κακή ξήρανση τυπωμένης ύλης, πολύ γρήγορα ή πολύ αργή. Το ιξώδες του κύριου νερού \\nbased μελάνης είναι πολύ υψηλό, η άκρη του ιχνοστοιχείου ακμής επεκτείνεται, η ξήρανση του νερού \\nbased μελάνης είναι κακή και η απορρόφηση χαρτιού είναι κακή. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε γρήγορο μελάνι ξήρανσης. Ελέγξτε αν το ιξώδες του μελάνι είναι πολύ υψηλό. Εάν το ιξώδες είναι πολύ υψηλό, αραιώστε περαιτέρω το μελάνι. Ελέγξτε την απόδοση απορρόφησης του χαρτονιού. Εάν η απόδοση απορρόφησης είναι πολύ κακή, αντικαταστήστε το χαρτόνι με καλή απορρόφηση. Ελέγξτε αν η άκρη του αποτύπωμα είναι διευρυμένη. Εάν η διεύρυνση προκαλείται από ακατάλληλη πίεση εκτύπωσης, ρυθμίστε την πίεση της εκτύπωσης ή αντικαταστήστε την με ένα νέο. \\ N \\n \\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runke Ink painting Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top