Ψηφιακή διαχείριση, ηλεκτρονικές κλίμακες οδηγούν τη νέα τάση της υγιούς ζωής

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-08-19

Μια ηλεκτρονική κλίμακα είναι μια συσκευή που χρησιμοποιεί ηλεκτρονική τεχνολογία για τη μέτρηση της μάζας ενός αντικειμένου. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μηχανικές κλίμακες, έχει υψηλότερη ακρίβεια, πιο βολική χρήση και ευρύτερη περιοχή εφαρμογών. Οι αισθητήρες, συνήθως χρησιμοποιούν πιεζοαετή ή χωρητική τεχνολογία, καθορίζουν τη μάζα ενός αντικειμένου μετρώντας την πίεση που ασκείται από αυτήν όταν τοποθετείται συμμετρικά στο τηγάνι ζύγισης. Αυτά τα δεδομένα στη συνέχεια μετατρέπονται σε ηλεκτρικά σήματα, επεξεργάζονται με εσωτερικά κυκλώματα και τελικά παρουσιάζονται σε ψηφιακή μορφή στην οθόνη. Η πίεση εφαρμόζεται στον αισθητήρα και ο αισθητήρας παραμορφώνεται ελαστικά, έτσι ώστε η αντίσταση να αλλάζει και ταυτόχρονα η τάση διέγερσης αλλάζει και ένα μεταβαλλόμενο αναλογικό σήμα είναι εξάτμιση, το οποίο ενισχύεται το κύκλωμα ενισχύει την έξοδο σε Ο αναλογικός μετατροπέαςto

digital, το μετατρέπει σε ένα ψηφιακό σήμα που είναι εύκολο να επεξεργαστεί και να το εξάγει στον έλεγχο λειτουργίας CPU. Η CPU εξάγει το αποτέλεσμα στην οθόνη σύμφωνα με την εντολή πληκτρολογίου και το πρόγραμμα μέχρι να εμφανιστεί το αποτέλεσμα. πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια και ευαισθησία. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων, οι ηλεκτρονικές κλίμακες μπορούν να επιτύχουν πιο ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα μέτρησης. Δεύτερον, οι ηλεκτρονικές κλίμακες είναι πιο βολικές και ταχύτερες για χρήση. Απλά τοποθετήστε το αντικείμενο στο τηγάνι ζύγισης και η τιμή μάζας θα εμφανίζεται αυτόματα, χωρίς χειροκίνητη ρύθμιση της κλίμακας ή των πολύπλοκων υπολογισμών. Επιπλέον, οι περισσότερες ηλεκτρονικές κλίμακες είναι επίσης εξοπλισμένες με διάφορες λειτουργίες, όπως αυτόματη μηδενική, μετατροπή μονάδων, συσσώρευση βάρους κ.λπ., παρέχοντας πιο ποικίλες και πρακτικές επιλογές λειτουργίας. βιομηχανίες και πεδία. Στον εμπορικό τομέα, χρησιμοποιούνται ευρέως για τη μέτρηση του βάρους και την αποτίμηση των τροφίμων, των φαρμακευτικών, καλλυντικών και άλλων βιομηχανιών. Λόγω της υψηλής ακρίβειας και της γρήγορης ανταπόκρισης, οι ηλεκτρονικές κλίμακες μπορούν να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες ποιότητας προϊόντων και να βοηθήσουν τους εμπόρους να εκτελούν τιμολόγηση και διαχείριση αποθεμάτων. Από την άποψη της χρήσης των νοικοκυριών, οι ηλεκτρονικές κλίμακες χρησιμοποιούνται συχνά στο μαγείρεμα της κουζίνας, στον έλεγχο των γευμάτων κλπ. Με τη μέτρηση της ποιότητας των συστατικών, οι άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν καλύτερα τα συστατικά τροφίμων και τους λόγους μαγειρέματος για να επιτύχουν μια πιο υγιεινή και επιστημονική διατροφή.

in προσθήκη, ηλεκτρονικές κλίμακες χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως σε ιατρική, εφοδιαστική, βιομηχανική και άλλα πεδία για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών. Για παράδειγμα, στην ιατρική βιομηχανία, οι ηλεκτρονικές κλίμακες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση του βάρους του ασθενούς και την παροχή στους γιατρούς με δεδομένα αναφοράς για τη διάγνωση και τον προγραμματισμό της θεραπείας. διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε διάφορους τομείς. Έχουν τα πλεονεκτήματα της υψηλής ακρίβειας, της ευκολίας και της ταχύτητας και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των διαφόρων βιομηχανιών για τη μέτρηση της ποιότητας. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές κλίμακες, μπορούμε να μετρήσουμε και να μετρήσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την ποιότητα των αντικειμένων, να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα της εργασίας και να προσφέρουμε μεγαλύτερη ευκολία και πρακτικότητα σε διάφορους τομείς.

--

 scale.jpg

precautions για τη χρήση ηλεκτρονικών ζυγών:

1. Απαγορεύεται αυστηρά να βρέχει ή να πλένει με νερό. Αν βρεθεί τυχαία, σκουπίστε το με ένα ξηρό πανί. Όταν το μηχάνημα δεν λειτουργεί κανονικά, στείλτε το για επισκευή το συντομότερο δυνατό.

2. Αποφύγετε την πρόσκρουση κατά την προσθήκη βάρους στην ισορροπία και η υπερφόρτωση απαγορεύεται αυστηρά: η πρόσκρουση και η βαριά πίεση απαγορεύονται αυστηρά.

3. Μην αφήνετε τις κατσαρίδες ή τα μικρά πλάσματα να εισβάλλουν στο μηχάνημα, έτσι ώστε να μην προκαλέσουν βλάβη στα εσωτερικά εξαρτήματα και καλώδια.

4. Τακτική βαθμονόμηση. Προκειμένου να διατηρηθεί η ακρίβεια της ισορροπίας, θα πρέπει να βαθμονομηθεί τουλάχιστον μία φορά το χρόνο (η μέθοδος βαθμονόμησης μπορεί να ανατεθεί σε ένα αξιόπιστο κατάστημα ηλεκτρονικής κλίμακας, εργαστήριο ή κυβερνητική μονάδα επαλήθευσης. Εάν χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο).Runzhi company products (3).jpg 

 Υπενθύμιση: Λόγω της συνεχούς αναβάθμισης των ηλεκτρονικών ζυγών, οι εικόνες των ηλεκτρονικών κλίμανων είναι μόνο για αναφορά, στείλτε μας email για λεπτομέρειες! Τα πιο υψηλά προϊόντα καλωσορίζουν τη διαβούλευση σας! Προμήθειες και εργαλεία δοκιμών και εξοπλισμός: Workbench, όργανο περιβαλλοντικού πειράματος, Ανίχνευση στοιχείων Συνδυασμένο όργανο, Ειδικός υπολειμματικός δοκιμαστής υπολειμμάτων, δοκιμαστής μεγέθους κλειδώματος, ανιχνευτής δεξιάς γωνίας, μικροϋπολογιστής Push

pull Meter Force Meter, Στατικός δοκιμαστής αντοχής κάμψης, High

Precision Προβολέας βίντεο, δοκιμαστής καρυδιού, δοκιμαστής σφαίρας, μετρητής άμμου, 90degree Peel Tester, δοκιμαστής αντοχής σε γρατζουνιές, δοκιμαστής λείανσης, μετρητής γυαλιστερού, μετρητής λευκότητας, μετρητής ενέργειας, μετρητής ειδικού βαρύ Ο μετρητής, η αναλυτική ισορροπία, οι δαγκάνες, ο μετρητής αισθήσεων και άλλα όργανα και εξοπλισμός. Καλωσορίστε νέους και παλιούς πελάτες από όλη τη χώρα για να καλέσετε και να δημοσιεύσετε για διαβούλευση:

website: https:www.instrumentvip.com

tel: 86

13712847488

contact πρόσωπο: κ. Zheng 

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Business Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 13717173764

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13712847488

Δικτυακός τόπος: runzhi.elb2bvip.com

Διεύθυνση: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top