Παγκόσμια προφίλ ομιλητών της CSR Summit

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-06-28

aikucun υποστηρίζει τους θηλυκούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και τις γυναίκες&#

-

5daa26e1a310cf3e97a1f6f5.jpeg

&#jing leng, έδωσε μια ομιλία keynote στη διάσκεψη του 2019 για το Αξιοπρέπεια της αγροτικής γυναίκας και της κοινωνικής ευθύνης των παγκόσμιων εταιρειών, στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου. Τρίτη ήταν επίσης η διεθνής ημέρα των αγροτικών γυναικών. Στη διάσκεψη, ο Jing μοιράστηκε με το κοινό το όραμα του Aikucun να υποστηρίξει την ανεξαρτησία και την ενδυνάμωση των γυναικών δημιουργώντας θέσεις εργασίας διανομής γι 'αυτούς στο Aikucun.

---aikucun υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και Οι γυναίκες
39, η κορυφαία πλατφόρμα crowdsourcing
Based διανομής, ιδρύθηκε από τη Shanghai Zhongdan Information Technology Co, Ε.Π.Ε. το 2017. Ως πρωτοπόρος και ηγέτης της έξυπνης πώλησης, Το Aikucun ακολουθεί το μοντέλο διανομής του S2B2C, που συνδέει μεμονωμένους μεταπωλητές με αλυσίδες εφοδιασμού μεγάλων εμπορικών σημάτων. Η πλατφόρμα βοηθά τα εμπορικά σήματα να βελτιστοποιούν τη διαχείριση των αποθεμάτων χρησιμοποιώντας το κοινωνικό εμπόριο για να κάνουν τη συναλλαγή ομαλή και φθηνή. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε υψηλά προϊόνταquality σε ευνοϊκές τιμές. Επί του παρόντος, περισσότεροι από 5.000 κατασκευαστές και εμπορικά σήματα από όλο τον κόσμο προσχώρησαν στο Aikucun, κάνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια παραγγελίες. Περισσότεροι από 1,4 εκατομμύρια διανομείς έχουν μαζί έσοδα ύψους άνω των 1,6 δισεκατομμυρίων γιουάν.""-&aikuun κέρδισε την παγκόσμια βραβείο ΕΚΕ στη διάσκεψη για την εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) που αντικατοπτρίζεται στην επιχείρησή της. Όπως απευθύνεται η JING, η πρόθεση να δημιουργήσει αυτή την πλατφόρμα είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να εκκαθαρίζουν την απογραφή τους και να βοηθήσουν τους ανθρώπους, ειδικά τις γυναίκες, να κερδίσουν χρήματα για να επιτύχουν οικονομική και προσωπικότητα ανεξαρτησία.#Επεξεργάστηκε σε αυτή την πρόθεση, με άφθονα δεδομένα, Το κοινό, που τους δείχνει τις σκληρές γυναίκες της σκληρής πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν σήμερα την απασχόληση. Καθώς ο Τζιν έδειξε, περίπου το 27% των κινεζικών γυναικών, οι οποίοι συνθέτουν ένα-fifth του γυναικείου πληθυσμού του κόσμου
39, είναι άνεργοι. Ενώ για τις γυναίκες στο εργατικό δυναμικό, το μέσο εισόδημά τους ανέρχεται μόνο σε δύο
thirds εκείνης των ανδρών. Για να βοηθήσει τις γυναίκες να βρουν δουλειά και να κάνουν περισσότερα εισοδήματα, ειδικά για όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στην εργασία μετά τη γονική άδεια, η Aikucun εργάζεται για να προσελκύσει περισσότερους θηλυκούς διανομείς και να τους προσφέρουν μια κερδοφόρα δουλειά που μπορούν να κάνουν στο σπίτι χωρίς να ξοδεύουν όλο το χρόνο τους. Έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες ιδιοκτήτες μάρκας σε επαγγελματικά και αποτελεσματικά την επίλυση των προβλημάτων απογραφής, βελτιστοποιώντας τα κανάλια διαχείρισης των αποθεμάτων μάρκας, αναζωογονώντας έτσι τις εταιρικές ροές κεφαλαίων, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της χρησιμοποίησης των πόρων και τη διασφάλιση βιώσιμης Δημιουργία και κατανάλωση. Από την άλλη πλευρά, δημιουργήσαμε περισσότερα από ένα εκατομμύρια θέσεις εργασίας για να βοηθήσουμε τους διανομείςτα περισσότερα από αυτά είναι οι γυναίκες"αύξηση του εισοδήματός τους, και ακόμη και να ξεκινήσουν μια μικρή δική τους δουλειά,--"

based στην εταιρεία στατιστικά στοιχεία της εταιρείας, το 94% των χρηστών του, δηλαδή οι διανομείς, είναι γυναίκες. Το 54% των ανθρώπων στην πλατφόρμα θεωρεί ότι η δική τους μικρή επιχείρηση και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν φτάσει σε μηνιαίο εισόδημα ύψους $ 420 έως $ 1.400.&#

jing είπε,our αρχική πρόθεση είναι να παράσχει μια δίκαιη κατανομή πόρων για την πλειοψηφία των γυναικών και να προωθήσει την ανεξάρτητη σκέψη και την οικονομική ανεξαρτησία τους. Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι η έμφαση στην αξιοπρέπεια και η ανάπτυξη των γυναικών δεν είναι μόνο μια εκδήλωση κοινωνικής προόδου, αλλά και μια σημαντική δράση που μπορεί να προωθήσει την αειφόρο ανάπτυξη της κοινωνίας και της σωματικής και ψυχικής υγείας των ανθρώπων.""

&jing αποκάλυψε στο κοινό δύο μελλοντικούς στόχους της alikuun. Πρώτον, η εταιρεία επιθυμεί να καταστήσει μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες διανομής crowdsourcing, Οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να αγοράσουν υψηλό#quality προϊόντα από τον κόσμο σε οικονομική τιμή. Δεύτερον, η Εταιρεία υπόσχεται να τηρήσει την αρχή της,&inspire άλλους για να πετύχει, και θα είναι επιτυχής.#Aikucun προσβλέπει να βοηθήσει έναν πιο σημαντικό αριθμό γυναικών σε όλο τον κόσμο για να επιτύχει την αμοιβαία επιτυχία και να εντυπωσιάσει τον κόσμο με τη δύναμη των γυναικών.-"&#"

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top