Υψηλής απόδοσης μονάδα παροχής αέρα για το ομαλό πιάτο διασκορπιστών

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-08-25

10002.jpg


10003.jpg

10004.jpg

10005.jpg


Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Ο αποδοτικός λιμένας μονάδων παροχής αέρα της υγρής σφραγίδας δεξαμενών είναι ένας υψηλός-λιμένας μονάδων παροχής αέρα αποδοτικότητας που είναι επί του παρόντος ανώτερος από τη μηχανική συσκευή σφράγισης συμπίεσης. Το πλαίσιο του ψηλού-φίλτρο αποδοτικότητας που χρησιμοποιείται με τη δεξαμενή-σφραγισμένη υψηλή-Στοιχείο αποδοτικότητας

Υπάρχουν αυλακώσεις στεγανωτικού. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης, τα αυλάκια στεγανωτικής ουσίας στο υψηλό-Το φίλτρο αποδοτικότητας φωλιάζεται με τις άκρες μαχαιριών γύρω από το κιβώτιο για να διαμορφώσει μια αεροστεγή σφραγίδα, η οποία αποφεύγει αποτελεσματικά την ανάγκη για συνηθισμένο υψηλό-μετάδοση απόδοσης.

Λόγω της αναξιόπιστης εγκατάστασης της μηχανικής συσκευής συμπίεσης, η ακάθαρτη ροή αέρα που δεν έχει φιλτραριστεί από το υψηλό-φίλτρο απόδοσης ρέει στην καθαρή περιοχή.


Τεχνικές παράμετροι:

微信图片_20220825163037.png

10006.jpg


10007.jpg10011.jpg

10009.jpg

Ο Υψηλός-αποδοτική μονάδα παροχής αέρα αποδοτικότητας χρησιμοποιεί ένα μορφωματικό σχέδιο, και το κοχύλι αποτελείται από υψηλό-ποιότητα κρύου-κυλημένη παραγωγή πινάκων χάλυβα, ηλεκτροστατικός ψεκασμός επιφάνειας, ή παραγωγή ανοξείδωτου. Συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών στατικής πίεσης, των φίλτρων, των πιάτων διαχύτη, του καθαρισμού σε όλα τα επίπεδα ανακαίνισης και της νέας κατασκευής.

Όταν χρησιμοποιείται το καθαρό δωμάτιο, μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα στο καθαρό δωμάτιο ως τερματικό υψηλό-συσκευή φίλτρου απόδοσης.

Καθαρή οροφή δωματίων και άλλες θέσεις, η κατασκευή είναι απλή μεταξύ του φίλτρου και του κιβωτίου

Σφραγίδα στεγανοποίησης νεοπρενίου κλειστού κυττάρου. Την ίδια στιγμή, Μέθοδος σφράγισης για να καλύψει τις υψηλότερες απαιτήσεις καθαριότητας, υγρή σφραγίδα δεξαμενών για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει διαρροή σωματιδίων μεταξύ του φίλτρου και του κιβωτίου.




Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Boshi Purification Technology Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top