Πώς λειτουργεί η θεραπεία με το κόκκινο φως;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-09-03

Η θεραπεία με κόκκινο φως είναι μια ασφαλής, φυσική και αποτελεσματική θεραπεία η οποία μπορεί να αποκαταστήσει το δέρμα σας και το3539, το νεανικό σθένος, να μειώσει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, να μειώσει την εμφάνιση των πληγών και κηλίδων, να θεραπεύσει την ακμή και να ενισχύσει το κολλαγόνο.

Υπάρχει επίσης μεγάλος αριθμός κλινικών μελετών για τη θεραπεία με κόκκινο φως.Σε όλη τη διάρκεια της μελέτης μετά τη μελέτη, η θεραπεία με κόκκινο φως μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση, να μειώσει το πρήξιμο και τη φλεγμονή, και να βοηθήσει τους ανθρώπους να φαίνονται νεότεροι.

Σε επιστημονικό επίπεδο, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε θετικά.Όπως θα επεκταθώ στα ακόλουθα τμήματα, οι περισσότερες έρευνες μετράνε ένα φαινόμενο, ή χρησιμοποιούν μεθόδους δι'αντιπροσώπου για την αντιμετώπιση πιθανών αιτιών, απλά για να συμπεράνουν ότι " ο μηχανισμός είναι άγνωστος " Όχι.

Η εφαρμογή του κόκκινου φωτός φαίνεται να είναι ωφέλιμη για ορισμένους τραυματισμούς και παθολογικές συνθήκες, αλλά οι ισχυρισμοί για την πανάκεια που διατυπώνονται επί του παρόντος δεν υποστηρίζονται ακόμη από την έρευνα.

Έρευνα και δοκιμές   της θεραπείας με κόκκινο φως

Η θεραπεία με ερυθρό φως έχει ερευνηθεί και δοκιμαστεί σε εκατοντάδες κλινικές δοκιμές που εξετάστηκαν από ομοτίμους και έχει επιτύχει θετικά αποτελέσματα στην υγεία του δέρματος, την παραγωγή κολλαγόνου, τη λειτουργία του σώματος και την ανάρρωση των μυών, τον ύπνο, τον πόνο στις αρθρώσεις, τη φλεγμονή κ.λπ. Και δεν υπάρχουν φάρμακα, χημικές ουσίες, υπεριώδεις ακτίνες, επεμβατικές διαδικασίες ή άλλες κοινές παρενέργειες.

Οι αστέρες του NFL, οι ομάδες NBA, οι Ολύμπιοι, οι προπονητές παγκόσμιας κλάσης, οι ηγέτες της φυσικής υγείας, και οι κορυφαίες κλινικές και τα γυμναστήρια χρησιμοποιούν θεραπεία με κόκκινο φως κάθε μέρα για να επιτύχουν αυτά τα φυσικά οφέλη για την υγεία.

Ο στόχος της ιατρικής έρευνας σχετικά με μια δεδομένη θεραπεία η οποία έχει εμπειρικά ή ακόμη και ανενεργά δείξει οφέλη είναι να κατανοήσει πώς και γιατί παράγει τα παρατηρούμενα αποτελέσματα.Από όλες τις έρευνες που εξέτασα, οι μελέτες που προσφέρουν λιγότερο αμφιλεγόμενα αποτελέσματα βασίζονται σε παρατηρήσεις που έγιναν στον άνθρωπο.

Αυτές αναφέρονται στις επιδράσεις του κόκκινου φωτός στον πόνο στις αρθρώσεις, όπως τενινοπάθεια, οστεοαρθρίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και μυοσκελετικές διαταραχές.Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι μια θεραπεία με πιθανές μέτριες ωφέλιμες επιδράσεις.Με το μέτριο εννοώ ότι η μετα-ανάλυση του κόκκινου φωτός 8217η·η επίδραση στην οστεοαρθρίτιδα έδειξε ότι μπορεί να είναι χρήσιμη για βραχυπρόθεσμη ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων και της πρωινής ακαμψίας, όχι περισσότερο.

Έχει επίσης δείξει κάποια υποσχόμενη επικουρική θεραπευτική αποτελεσματικότητα για τη μέγιστη αποκατάσταση του προσώπου μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Πώς τα φυσικά μήκη κύματος του κόκκινου και σχεδόν υπέρυθρου φωτός προκαλούν αυτές τις θετικές βιολογικές επιδράσεις στο σώμα σας;Το αναλύουμε σε αυτό το άρθρο.

Η θεραπεία με κόκκινο φως ενισχύει την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο.Η θεραπεία με κόκκινο φως έχει επίσης φυσική αντιφλεγμονώδη δράση και έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την κυκλοφορία και μειώνει την οξειδωτική πίεση.

Θεωρείται ότι το κόκκινο φως λειτουργεί με την παραγωγή ενισχυμένων μιτοχόνδριων βιοχημικών επιδράσεων στα κύτταρα.Η Mitochondria είναι η πηγή ενέργειας των κυττάρων και ο τόπος όπου και ο τόπος wher καιDrive-35.101· τα κύτταρα παράγουν ενέργεια.Το ενεργειακό μόριο που βρίσκεται στα κύτταρα όλων των έμβιων όντων ονομάζεται ATP (τριφωσφορικό αδενοσίνη).

Με την αύξηση της λειτουργίας των μιτοχονδρίων   Κόκκινο   Φως   Θεραπεία, ένα κύτταρο μπορεί να κάνει περισσότερο ATP.Με περισσότερη ενέργεια, τα κύτταρα μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά, να αναζωογονηθούν και να επιδιορθώσουν τις ζημιές.

Κόκκινο   Φως   Η θεραπεία είναι διαφορετική από   λέιζερ   ή   Θεραπείες έντονων παλμών φωτός, επειδή προκαλεί βλάβη στην επιφάνεια του δέρματος.Οι θεραπείες με λέιζερ και παλμικό φως λειτουργούν προκαλώντας ελεγχόμενη βλάβη στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος, η οποία στη συνέχεια προκαλεί επιδιόρθωση ιστών.Κόκκινο   Φως   Θεραπεία   παρακάμπτει αυτό το σκληρό βήμα ενθαρρύνοντας άμεσα την αναγέννηση του δέρματος.Το φως που εκπέμπει το κόκκινο   Φως   Η θεραπεία διαπερνά περίπου πέντε χιλιοστά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος 8217s.

Η θεραπεία με κόκκινο φως βοηθά τους ανθρώπους να παράγουν περισσότερη κυτταρική ενέργεια

Με τους απλούστερους όρους, η θεραπεία με κόκκινο φως λειτουργεί με φόρτιση κυττάρων.Το μήκος κύματος του φυσικού φωτός διεγείρει τα μιτοχόνδρια, επίσης γνωστά ως " την πηγή ισχύος των κυττάρων " Όχι.Αυτό βοηθά τα κύτταρα σας να παράγουν περισσότερη ενέργεια ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) κατά τη διάρκεια της κυτταρικής αναπνοής.Η ενέργεια ATP είναι ένα ζωτικό μόριο που μπορεί να παρέχει όλη την ενέργεια στο ανθρώπινο σώμα.Οι άνθρωποι συνήθως το λένε " ενεργειακό νόμισμα ζωής. " Όσο περισσότερη ενέργεια ATP μπορεί να παράγει ένα άτομο, τόσο καλύτερη είναι η εμφάνιση, η αίσθηση, η υγεία και η απόδοση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παράγουν αρκετό φυσικό φως: το φυσικό φως είναι απαραίτητο για την ανθρώπινη υγεία, αλλά δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν σχεδόν όλο το φως που χρειάζονται από το περιβάλλον.Η έρευνα δείχνει ότι οι Αμερικανοί ξοδεύουν περισσότερο από το 90% του χρόνου τους μέσα στο μέσο όρο.[1] Αυτό εξηγεί γιατί απλές παρεμβάσεις όπως η θεραπεία με κόκκινο φως μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στην ανθρώπινη υγεία και να έχουν αντίκτυπο στη συνολική υγεία.

Βάση θεραπείας με κόκκινο φως

Οι συσκευές ακτινοθεραπείας υψηλής ποιότητας με κόκκινο φως χρησιμοποιούν LED ιατρικής ποιότητας για τη μετάδοση συμπυκνωμένων μήκη κύματος του φυσικού φωτός στο δέρμα και τα κύτταρα χωρίς να παράγουν επικίνδυνες υπεριώδεις ακτίνες ή υπερβολική θερμότητα.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάθεσαι ή να στέκεσαι κοντά στη συσκευή για δέκα έως 15 λεπτά την ημέρα για να φορτίσεις την μπαταρία σου.Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια του σώματος που μπορεί να καλυφθεί, τόσο περισσότερες ευκαιρίες για τα κύτταρα να απορροφήσουν το φυσικό φως.Η συνεχής χρήση μπορεί να σας αποφέρει περισσότερα συστημικά οφέλη.

Όλοι οι οργανισμοί χρειάζονται ενέργεια κυττάρων ATP για να λειτουργήσουν και να επιβιώσουν.Σχεδόν όλοι οι οργανισμοί βασίζονται στο φυσικό φως για να τροφοδοτούν αυτή τη διαδικασία στα κύτταρά μας κάθε μέρα.Φυσικό φως με κόκκινα και σχεδόν υπέρυθρα μήκη κύματος διεγείρει τα μιτοχόνδρια στα κύτταρά σας.Αυτά τα κύτταρα είναι υπεύθυνα για την απορρόφηση του φωτός, του οξυγόνου, και της τροφής που τρώμε και τη μετατροπή τους σε ενέργεια χρήσιμη για το ανθρώπινο σώμα μέσω της διαδικασίας της κυτταρικής αναπνοής.

RDS.jpg


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top