Πόσα ξέρεις για τη διατήρηση του χειραγωγού;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-15

Σημειώστε τα καθήκοντα καθημερινής προστασίας

1.Ρυθμιστής πίεσης ελαίου: Μεταβολή τακτικά

2.Οι σφραγίδες, οι σωλήνες αέρα και οι αρθρώσεις του κάλυκα του κυλίνδρου που έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να αλλάζουν με τον χρόνο.

Τρία.Ελέγχουν τακτικά και κανονίζουν συνδέσεις καλωδίων, βύσματα, πρίζες κ.λπ.

4 πνευματικά κατασκευαστικά στοιχεία: απλή, πολυλειτουργική εκμετάλλευση, όλες βασίζονται στην πηγή αέρα για να προωθούν, πρέπει να είναι σταθερή πτητικότητα της πηγής αέρα είναι μικρή, χωρίς νερό. Λόγω του αέρα και του νερού είναι δύο διαφορετικά θρεπτικά στοιχεία, το άυλο αέριο και το υλικό, η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα του νερού είναι συστατικά ακριβείας, το νερό στην ηλεκτρομαγνητική, τραχεία, που έχει εγκλωβιστεί στον κύλινδρο θα παράγει κλίμακα, καθυστέρηση που προκαλείται από την αναστροφή μονόειδης βαλβίδας, αέριο, φθορά στεγανοποίησης αερίου και διαρροή στον κύλινδρο, φαινόμενο όπως η διαρροή,Υπήρχε μια αδυναμία, ένα συρόμενο κύλινδρο, καμία ενέργεια ή ξαφνική γρήγορη δράση, τραχεία, όπως το φαινόμενο της εξάτμισης των αρθρώσεων.

Εν κατακλείδι, ο αυτόματος χειριστής μπορεί να ανασυγκροτήσει αποτελεσματικά το3535.101· το εγχειρίδιο για τη βελτίωση της αποδοτικότητας παραγωγής της επιχείρησης και το κόστος συντήρησης είναι χαμηλό, αλλά και η καθημερινή συντήρηση θα πρέπει επίσης να διατηρηθεί προσεκτικά, ώστε να μην προκληθεί αποτυχία του αυτόματου πολλαπλασιαστή, ώστε να αποφευχθεί ο αντίκτυπος στην επιχείρηση και στο35 39·η αποτελεσματικότητα της παραγωγής προϊόντων.

Ο χειριστής Ruibo με εξαρτήματα υψηλής ακριβείας και στερεή και εξαιρετική κατασκευή του σώματος, η αξιοπιστία, η αντοχή και η ασφάλεια του ξεχωρίζουν από πολλά σήματα χειριστών, κατά την πραγματική διαδικασία λειτουργίας, πολλοί χειριστές πελατών που συντηρούνται σωστά έχουν χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από πέντε χρόνια ή ακόμη και δέκα χρόνια. Για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η τελική γραμμή που ανέκαθεν ακολουθούσε το σήμα Ruibo, αλλά και η " κόλπο " ότι το σήμα Ruibo μπορεί να γίνει συνώνυμο με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας αυτοματοποίησης.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top