Πώς να διαλέξεις και να αγοράσεις μπάντα άκρων

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-10-12

Πώς να επιλέξετε και να αγοράσετε μια μπάντα άκρων της μηχανής Edgebande


1.Κοίτα την ποιότητα της επιφάνειας του εύρους.Η επιφάνεια της ζώνης του άκρου πρέπει να είναι ομαλή και όχι τραχιά, χωρίς φυσαλίδες, χωρίς ραβδώσεις και μέτριο γκλος.

2.Δες αν είναι επίπεδη.Ελέγξτε αν η κάτω επιφάνεια της ζώνης του άκρου είναι επίπεδη και το πάχος ομοιόμορφο.Εάν το πάχος δεν είναι ομοιόμορφο, μπορεί να υπάρχει ένα κενό μεταξύ της ζώνης του άκρου και της ξύλινης επιφάνειας, το οποίο θα επηρεάσει την εμφάνιση.

Τρία.Κοίτα την ελαστική δύναμη.Υψηλή αντοχή σημαίνει καλή αντοχή φθοράς της ζώνης άκρων, αλλά η υπερβολική αντοχή θα οδηγήσει στην αύξηση της δυσκολίας επεξεργασίας.Στην πραγματική παραγωγή, η χειροκίνητη μηχανή επίδειξης άκρων μπορεί να επιλέξει ένα ελαφρώς μαλακό σημείο, και η αυτόματη μηχανή επίδειξης άκρων μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ελαφρώς σκληρό σημείο.

4.Κοίτα το χρώμα.Λύγισε την άκρη για να δεις αν η επιφάνεια της άκρας ζώνης είναι σοβαρά λευκή.Εάν είναι σοβαρή, σημαίνει ότι η περιεκτικότητα σε ανθρακικό ασβέστιο στην ακμή είναι πολύ υψηλή, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ποιότητα της άκρας ζώνης είναι χαμηλή.

Πέντε.Μύρισέ το.Εάν η γεύση είναι ισχυρή, σημαίνει ότι η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι κακή.  

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Huangyao Machinery CO,. Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top