Ποιες είναι οι παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του χειριστή έγχυσης;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-10-12

Με τη συνεχή διάδοση και την εμβάθυνση της αυτόματης ροής της διαδικασίας, η εφαρμογή του χειριστή της έγχυσης στην Κίνα και στο πρόγραμμα 39, ο βιομηχανικός τομέας διευρύνεται όλο και περισσότερο και σταδιακά. Και η επιλογή του μηχανολογικού εξοπλισμού είναι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κατανοήσουμε τη λειτουργία των βασικών παραμέτρων του εξοπλισμού και των συναφών θεμάτων, έτσι ώστε οι καταναλωτές, όταν κάνουν την ένεση με διαμορφωτή μηχανής επιλογής και αγοράς, πρέπει επίσης να εξετάσουν προσεκτικά τις παραμέτρους του προϊόντος και το σχετικό περιεχόμενο, ουράνιο τόξο κάτω από μικρό βάθοςΤο προφίλ για όλους κατά την επιλογή του χειριστή της ένεσης πρέπει να λαμβάνει υπόψη ποιες είναι οι παράμετροι του προβλήματος.

1.να ληφθεί υπόψη η αξία εξυγίανσης·

Η ακρίβεια συχνά συγχέεται εύκολα με την ανάλυση και την επαναληψιμότητα της θέσης. Η ανάλυση του χειρισμού της έγχυσης καθορίζεται από τις παραμέτρους σχεδιασμού του συστήματος και επηρεάζεται από την απόδοση της μονάδας ανίχνευσης ανάδρασης θέσης. Συγχρόνως, το ψήφισμα διαιρείται σε ανάλυση προγραμματισμού και ανάλυση ελέγχου, όταν η ανάλυση του προγραμματισμού των χειριστών της ένεσης και η ανάλυση ελέγχου ισούνται με το σύστημα για την επίτευξη υψηλότερου αποτελέσματος.

2.να εξετάζεται η ακρίβεια και το σφάλμα·

Η τελική ακρίβεια του βραχίονα ρομπότ εξαρτάται κυρίως από το μηχανικό λάθος, τον αλγόριθμο ελέγχου και την ανάλυση του συστήματος. Το μηχανικό σφάλμα του χειρισμού της έγχυσης προκαλείται κυρίως από σφάλμα μετάδοσης, από κοινή κάθαρση και ευελιξία του μηχανισμού ζεύξης. Το σφάλμα μετάδοσης προκαλείται από σφάλμα οδόντος γρανάζιου, σφάλμα κλίσης κ.λπ. Η απόσταση από την άρθρωση προκαλείται από την κάθαρση της έδρας και την έγκριση του αρμονικού εργαλείου στη άρθρωση. Η ευελιξία του συνδέσμου αλλάζει με την αλλαγή θέσης και το φορτίο του χειριστή της ένεσης.

Τρία.να εξετάσει το εύρος της ακρίβειας επανάληψης θέσεων·

Η επαναληπτικότητα θέσης είναι στατιστική για την ακρίβεια. Κάθε πολύτιμη ένεση που διαμορφώνει τον χειραγωγό, ακόμη και στο ίδιο περιβάλλον και υπό την ίδια εντολή, η θέση κάθε ενέργειας δεν μπορεί να είναι απολύτως συνεπής, θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο σφάλμα, αλλά η δημοφιλής ένεση που διαμορφώνει τον χειραγωγό μπορεί να κάνει το σφάλμα να ελέγχεται σε ένα ορισμένο εύρος.

Το παραπάνω είναι να επιλέγεται ο διαμορφωτής της ένεσης που πρέπει να λαμβάνει υπόψη μερικές παραμέτρους, και η δοκιμή της διάχυσης που διαμορφώνει την ακρίβεια επανάληψης της θέσης του χειριστή, διαφορετική ταχύτητα, διαφορετικές κατευθύνσεις, οι περισσότερες φορές επαναλαμβανόμενων δοκιμών, τόσο ακριβέστερη είναι η αξιολόγηση της ακρίβειας της επανάληψης θέσης. Επειδή η ακρίβεια επανάληψης θέσης δεν επηρεάζεται από την αλλαγή φορτίου. Ως εκ τούτου, η ακρίβεια επανάληψης θέσης χρησιμοποιείται συνήθως ως σημαντικός δείκτης του επιπέδου του χειραγωγού στον τρόπο διδασκαλίας της αναπαραγωγής.Ως εκ τούτου, οι καταναλωτές θα πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην ακρίβεια επανάληψης της θέσης κατά την αγορά του χειριστή της έγχυσης.

http://www.robotdg.com/

«3535, η, πλαστική ένεση, γύγύγύγύγύγύγύγύγύγύγύγύγύγύγύγύδι δι35, RuRuBoobobobδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιορδιοραπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκαπόκγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυγυ35,αυτοματοποίηση35,μηχανή35,ρομποτική35,ρομποτικό βραχίονα35,Χειριστήρια έγχυσης35,βιομηχανικό ρομπότ35Απόδοση Διαλόγων/Συγχρονισμός:



Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: general manager

Τμήμα: Marketing

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 0769-81179626

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13794982536

Δικτυακός τόπος: runpard.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top