Πώς να βρούμε κινέζικες συσκευές για τη θεραπεία με κόκκινο φως, εργοστάσιο, κατασκευή και προμηθευτή;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-08-25

Όταν ψάχνετε για ένα εργοστάσιο, ξεκινήστε αναζητώντας το μικρότερο φάσμα ονομάτων προϊόντων για να βρείτε το ίδιο προϊόν ή το προϊόν που είναι πλησιέστερο στο προϊόν επεξεργασίας με κόκκινο φως.Αν δεν βρεθεί το εύρος, επέκτεινε το εύρος για να βρεις την κατηγορία.

Για παράδειγμα, χρειάζομαι μια λάμπα με κόκκινο φως, φτιαγμένη στην Κίνα.Το πρώτο πράγμα που ψάχνω είναι μια λάμπα με κόκκινο φως που φτιάχτηκε στην Κίνα.Αν μπορώ να το βρω, ψάχνω για μια λάμπα κόκκινου φωτός φτιαγμένη στην Κίνα.Αν μπορώ να το βρω, ψάχνω για μια λάμπα με κόκκινο φως, και μετά επεκτείνω τη θεραπεία με το κόκκινο φως, και ούτω καθεξής.

Το ίδιο ισχύει και για τους κινέζους κατασκευαστές, οι οποίοι μπορούν να βρουν οικονομικά αποδοτικούς κατασκευαστές με βάση τις ονομασίες προϊόντος τους, ή για ορισμένους τύπους προϊόντων.


Βεβαιωθείτε ότι θα απευθυνθείτε απευθείας στον κατασκευαστή, όχι στην εμπορική εταιρεία· η εμπορική εταιρεία μπορεί να είναι προσωπική, δεν έχει το πλεονέκτημα του κόστους, δεν είναι εξοικειωμένη με τις λεπτομέρειες του προϊόντος, η ανίχνευση σφαλμάτων είναι δύσκολη.

Από τη διεύθυνση του εργοστασίου και τις εικόνες του εργοστασίου μπορεί να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εργοστάσιο ή εμπορική εταιρεία: Εάν η διεύθυνση είναι το μεγαλύτερο μέρος των εμπορικών εταιρειών, εάν πρόκειται για το βιομηχανικό πάρκο είναι σχεδόν όλα τα εργοστάσια·

Εισάγετε το όνομα της εταιρείας ή τις λέξεις-κλειδιά της βιομηχανίας και την περιοχή Shenzhen στο Google, καθώς τα περισσότερα από τα διάσημα εργοστάσια LED της Κίνας και του Binad35.39 βρίσκονται στο Shenzhen της επαρχίας Guangdong.

Στη συνέχεια, κοιτάξτε τα αποτελέσματα της προβολής της σελίδας Google, γυρίστε μερικές σελίδες για να δείτε, η πρώτη σελίδα δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη, ίσως η γραμμή AD επάνω.

Όλες οι καλές εταιρείες έχουν μικρά URL.Αν η ALIBABA, η Amazon, και με άλλα λόγια, βασικά δεν είναι η σωστή διεύθυνση της εταιρείας, αλλά η διεύθυνση της πλατφόρμας.


Εάν πρόκειται για μεγάλη εταιρεία ή επιχείρηση, η ιστοσελίδα είναι γενικά εύκολη και έχει κάποια συνάφεια.Ανοίξτε το και ελέγξτε την ιστοσελίδα.

Εάν η παραγωγή είναι πρόχειρη, το περιεχόμενο δεν έχει το updat καιd35.101. το ενημερωτικό υλικό είναι πολύ μικρό, δηλαδή ουσιαστικά είναι ο ψεύτικος ιστότοπος.Οι πραγματικές ιστοσελίδες τείνουν να φαίνονται απλές και εύκολα κατανοητές, με επίκαιρο περιεχόμενο.

Πληροφορίες προϊόντος και πληροφορίες για εμάς υπάρχουν άφθονες και λεπτομερείς.Να είστε σε θέση να βρείτε γρήγορα τηλέφωνο, e-mail, και διεύθυνση από τις επαφές.

Αφού βρείτε την ιστοσελίδα, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το αν ψάχνετε για τη σωστή τοποθεσία, μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται στην ιστοσελίδα για να ρωτήσετε και στη συνέχεια μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά.


Στο σωστό δικτυακό τόπο, καλέστε το εργοστάσιο και.35.39,τον αριθμό του Διεθνούς Εμπορικού Τμήματος ή του Export Department και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, μόνο το εργοστάσιο και.35.39.

Για να βρεθούν οι μεγάλες εταιρείες, όσο το δυνατόν μεγαλύτερες, οι μεγάλες επιχειρήσεις τυπικές, η ασφάλεια του προϊόντος, κάθε URL πρέπει να ανοίξει για να δει, να συγκρίνει την αλήθεια του εργοστασίου και να έχει ισχύ.


Επικοινώνησε μαζί μας:

Email:   πωλήσεις(στο)Reddotled.com    

WhatsApp:   +86 189285815





certificate.png

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top