Σημασία της διαχείρισης αποθήκευσης εφοδιαστικής

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-06-21

1. Αναγκαστική σημασία στη σύγχρονη εφοδιαστική

as για τη σημασία της αποθήκευσης στο σύστημα εφοδιαστικής, μπορούμε να το κατανοήσουμε περαιτέρω από την άποψη της αλυσίδας εφοδιασμού. Από την άποψη της αλυσίδας εφοδιασμού, η διαδικασία εφοδιαστικής μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελείται από μια σειρά προσφοράς και ζήτησης, όταν η προσφορά και η ζήτηση του ρυθμού δεν είναι συνεπής, η σύγκλιση των δύο διαδικασιών δεν είναι καλή, θα υπάρξει παραγωγή του Το προϊόν δεν υπάρχει ή δεν έχει άμεση κατανάλωση προϊόντα ζήτησης για την κάλυψη της κατάστασης, αυτό απαιτεί την καθιέρωση αποθεμάτων προϊόντων. Η αποθήκευση πραγματικών καταναλωτικών προϊόντων-time δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση για αργότερα. Μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης, υπάρχει φυσική ροή, φυσική ύπαρξη, στατική κατάσταση, φυσική αποθήκευση, φυσική προκειμένου να συνδέσει καλύτερα την προσφορά και τη ζήτηση αυτών των δύο δυναμικών διαδικασιών.

 

2. Τα κακά προϊόντα στην αγορά, προστατεύουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των καταναλωτών και, σε κάποιο βαθμό, προστατεύουν τη φήμη των κατασκευαστών. Μέσα από την αποθήκη για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων είναι κυρίως δύο πτυχές: η μία είναι η επιθεώρηση ποιότητας στην αποθήκευση αγαθών, για να διαπιστωθεί εάν τα αγαθά πληρούν τις απαιτήσεις αποθήκευσης, απαγορεύονται τα μη εξειδικευμένα προϊόντα σε δύο. Κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης των αγαθών, για την παρασκευή προϊόντων που δεν έχουν φυσικές και χημικές αλλαγές, ελαχιστοποιήστε τα σφάλματα αποθεμάτων.  3. Η διαδικασία αποθήκευσης των αγαθών δεν είναι μόνο η απαραίτητη εγγύηση για την ομαλή ροή των εμπορευμάτων, αλλά και την εγγύηση της διαδικασίας παραγωγής.

 4.

speed Up Commodity κυκλοφορία και εξοικονόμηση κόστους κυκλοφορίας althaing Τα αγαθά που αποθηκεύονται στην αποθήκη, βρίσκονται σε στατική κατάσταση, θα αυξήσουν το κόστος και το οικονομικό κόστος, αλλά στο Ολόκληρο, δεν θα φέρει μόνο την απώλεια και θα αυξήσει το οικονομικό κόστος του χρόνου, μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας και να αποθηκεύσει τη λειτουργία.

 5.

get έτοιμο για τα αγαθά να εισέλθουν στην αγορά

 warwarehousing μπορεί να ολοκληρώσει τη διαλογή, τη συσκευασία, την επιθεώρηση ποιότητας, τη διαλογή και άλλες διαδικασίες πριν από την είσοδο των αγαθών, έτσι ώστε να μπορεί να συντομεύσει τον χρόνο εργασίας του Ακολουθήστε το σύνδεσμο και επιταχύνετε τη ροή των αγαθών.

welfor εξειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων ράφι παλετών, ράφι πρόβολου, μεσαίου ράφι, μεσοπάνων και πλατφόρμας, ράφια γωνίας με σχισμές, ράφι ώθησης, longspanrack, ράφι πριτσίνι, δίσκο σε ράφι, ράφι ροής χαρτοκιβωτίου , rack στοίβαξης και άλλο σχετικό εξοπλισμό αποθήκευσης. Το Welfor προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να καλύψει όλες τις ανάγκες χειρισμού των υλικών σας για την παραγγελία σας: rack παλετών και ράφι πρόβολου. Είτε θέλετε να συμπληρώσετε μια ολόκληρη αποθήκη είτε χρειάζεστε ένα μόνο εξοπλισμό, ο Welfor έχει μια λύση για εσάς. 

n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 025-52111679

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13851406693

Δικτυακός τόπος: welfor.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No.6 Tongkuang Road, Guli Industrial Development Zone, Jiangning District, Nanjing City, Jiangsu Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top