Μέθοδος εγκατάστασης της καθοδικής προστασίας ανόδου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-10-04

1. Ο τύπος, η ποσότητα, η κατανομή και ο τρόπος σύνδεσης της καθοδικής προστασίας της ανόδου θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις σχεδιασμού.

2. Όταν η άνοδος και η άνοδος θυσίας συνδέονται με συγκόλληση, η μόνωση του καλωδίου πρέπει να διατηρείται τουλάχιστον 50 mm και ο χαλύβδινος πυρήνας πρέπει να υποβάλλεται σε επεξεργασία με σχοινί από νάιλον χάλυβα ή άλλο συρματόσχοινο από χάλυβα για να αποφευχθεί το σπάσιμο του καλωδίου. Η θέση συγκόλλησης και η ενότητα ανόδου πρέπει να γυαλισθούν και να καθαριστούν με αλκοόλ. Μετά τον καθαρισμό, η εποξική ρητίνη ή η επικάλυψη και το γυάλινο πανί με το ίδιο αποτέλεσμα θα χρησιμοποιούνται για αντιαστία και μόνωση και δεν πρέπει να εκτίθεται μέταλλο.

3. Η κλίμακα οξειδίου θα πρέπει να γυαλιστεί πριν περιτυλίξει τη θυσιαστική άνοδο με σύρμα συγκόλλησης. Πριν από την ταφή, η επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί και δεν πρέπει να υπάρχει μεμβράνη οξειδίου και άλλες βρωμιά στην επιφάνεια.

4. Η θυσία μπορεί να κατασκευαστεί με γεώτρηση ή μεγάλη ανασκαφή ή από κάθετη ή οριζόντια ταφή, η οποία είναι συνήθως κατάλληλη για κάθετη κατασκευή.

5. Το θαμμένο βάθος, η θέση και η απόσταση της θυσιαστικής ανόδου πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις σχεδιασμού. Εάν δεν υπάρχει ρύθμιση στο σχεδιασμό, το θαμμένο βάθος της θυσιαστικής ανόδου πρέπει να είναι μικρότερο από 1,0 μέτρα κάτω από τη γραμμή κατάψυξης. Η θαμμένη θέση είναι 3-5m μακριά από το τοίχωμα του σωλήνα και 2-3m μακριά από την θαμμένη απόσταση.

6. Η σύνδεση μεταξύ σωλήνα και καλωδίου πρέπει να συγκολλείται σταθερά. Το Mark πρέπει να προστεθεί για την τοποθέτηση καλωδίων και ορισμένες αποζημιώσεις θα προορίζονται κατά τη διάρκεια της προσαρμογής για την προσαρμογή στον διακανονισμό. Εάν είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε το ρεύμα κυκλώματος του καλωδίου σύνδεσης θυσίας ανόδου, η αντίσταση ρύθμισης μπορεί να συνδεθεί σε σειρά μεταξύ του σωλήνα και του ακροδέκτη θυσίας ανόδου.

7. Η πραγματική θέση της εγκατάστασης ανόδου σύμφωνα με τη διαδικασία κατασκευής αντανακλάται στα δεδομένα ολοκλήρωσης και κάθε διαδικασία πρέπει να υπογραφεί από τη μονάδα κατασκευής. Τέλος, το κόμμα Α θα επαληθεύει και θα υπογράψει. Επικαλυμμένη με τιτάνιο, που παρέχει κυρίως τεχνολογία καθοδικής προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top