Εισαγωγή χαρτοταινίας kraft για ανοσοποιητικό νερό 2020.7.20

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-20

Η ταινία χαρτιού kraft χωρίς νερό βασίζεται σε χαρτί kraft και επικαλύπτεται από τη μία πλευρά. Συνήθως υπάρχουν δύο είδη κόλλας, το ένα είναι θερμοσόλιο και το άλλο είναι καουτσούκ. Αυτοκόλλητη κολλητική ταινία με ευαίσθητη στην πίεση κόλλα ως συγκολλητική ουσία και επεξεργασία μεμβράνης PE στο πίσω μέρος της επικάλυψης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το σχίσιμο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ισχυρή πρόσφυση και να σφραγίσει καλά το κουτί. Είναι μια ταινία προστασίας του περιβάλλοντος κατάλληλη για τη διεθνή αναπτυξιακή τάση. Η χάρτινη ταινία Kraft ταξινομείται σε χάρτινη ταινία kraft χωρίς νερό και ταινία υγρού kraft. Μπορεί να εκτυπωθεί υγρό κολλητικό χαρτί kraft (εκτύπωση ταινίας kraft).


Η αυτοκόλλητη ταινία kraft χωρίς νερό έχει τα χαρακτηριστικά της αρχικής πρόσφυσης, της υψηλής αντοχής στη φλούδα και της ισχυρής εφελκυστικής δύναμης. Το βασικό του υλικό και η κόλλα δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και μπορούν να ανακυκλωθούν με τα υλικά συσκευασίας.


Κύριες χρήσεις της ταινίας kraft χωρίς νερό:


Χρησιμοποιείται κυρίως για τη σφράγιση όλων των ειδών χαρτοκιβωτίων και πλαστικών κουτιών, τη σφράγιση χαρτοκιβωτίων εξαγωγής και την τοποθέτηση χαρτιού.


Το εργοστάσιό μας είναι επαγγελματίας κατασκευαστής ταινιών kraft στο Dongguan. Παράγουμε διάφορα είδη κολλητικής ταινίας (ταινία), όπως χαρτοταινία Kraft χωρίς νερό Dongguan, αυτοκόλλητη αυτοκόλλητη χάρτινη χονδρό χαρτί Shenzhen, αδιάβροχο χαρτί kraft με επικάλυψη PE, ταινία χωρίς χάρτινο χαρτί kraft, χαρτί kraft υψηλής θερμοκρασίας αυτοκόλλητη ταινία, ταινία υγρού νερού, λευκή χάρτινη ταινία kraft, ταινία υγρού καλωδίου kraft, λευκή ταινία μονής / διπλής όψης, χάρτινη ταινία καλωδίου αλουμινίου, χαρτί εκτύπωσης kraft.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top