Εισαγωγή κόλλας δαπέδου προειδοποίησης

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-20

Προειδοποιητική ταινία ονομάζεται επίσης ταινία αναγνώρισης, ταινία εδάφους, ταινία δαπέδου, ταινία ορόσημο κ.λπ. Είναι κατασκευασμένη από κολλητική ταινία με βάση το PVC, επικαλυμμένη με κόλλα ευαίσθητη στην πίεση του ελαστικού.Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και οι χρήσεις της προειδοποιητικής ταινίας:


Η προειδοποιητική ταινία έχει τα πλεονεκτήματα της αδιάβροχης, της αδιάβροχης, της ανθεκτικότητας στον καιρό, της αντιδιαβρωτικής και της αντιστατικής, και είναι κατάλληλη για την αντιδιαβρωτική προστασία των υπόγειων αγωγών, όπως οι αγωγοί αέρα, οι αγωγοί νερού και οι αγωγοί πετρελαίου.


1.Δυνατό ιξώδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το συνηθισμένο τσιμεντένιο δάπεδο


2.Σε σύγκριση με τη ζωγραφική στο έδαφος, η επιχείρηση είναι απλή


Τρία.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε απλό δάπεδο, αλλά και σε ξύλινο δάπεδο, πλακίδια, μάρμαρο, τοίχο και μηχανή (ενώ η μπογιά στο πάτωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε απλό δάπεδο)


4.Χρωστικό κουτάκι και35.39.t να αντλούν προδιαγραφές δύο χρωμάτων: πλάτος 4.8 cm, μήκος 21 m, συνολικό 1.2 m2· πάχος 0.14 mm


Η ταινία εκτύπωσης Twill μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προειδοποιητικές πινακίδες στο έδαφος, τη στήλη, το κτίριο, την κυκλοφορία και άλλους τομείς.


Η αντιστατική προειδοποιητική ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προειδοποίηση δαπέδου, προειδοποίηση σφράγισης κιβωτίου συσκευασίας, προειδοποίηση συσκευασίας κ.λπ. χρώμα: κίτρινα, μαύρα λόγια, κινέζικα και αγγλικά προειδοποιητικά συνθήματα, το ιξώδες είναι λιπαρή υπερυψηλή κόλλα από ελαστικό ιξώδες, η αντίσταση επιφάνειας της αντιστατικής προειδοποιητικής ταινίας είναι 107-109 ohm, χρησιμοποιείται προειδοποιητική ταινία για τη σήμανση της περιοχής προειδοποίησης,Προειδοποίηση κινδύνου διαχωρισμού, ταξινόμηση σημάτων κ.λπ. Υπάρχουν διάφορα είδη γραμμών· η επιφάνεια είναι ανθεκτική στη φθορά και μπορεί να αντέξει το πεντάλ υψηλής ροής· έχει καλή πρόσφυση, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή σε οξύ και αντοχή στην τριβή.Χρήση: επικόλληση στο έδαφος, τοίχο και μηχανή για την πρόληψη, προειδοποίηση, υπενθύμιση και έμφαση


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top