Κατασκευαστής κόλλας Potting: απαιτήσεις φυσικής ιδιοκτησίας και ανάλυση απόδοσης κόστους θερμικής αγώγιμης κόλλας LED

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-09-23

Οι κατασκευαστές κόλλας Potting σας λένε ότι η θερμική αγώγιμη κολλητική κόλλα έχει υψηλό δείκτη διάθλασης και υψηλή μετάδοση, μπορεί να προστατεύσει το τσιπ LED, να αυξήσει τη φωτεινή ροή LED, χαμηλό ιξώδες, εύκολο στην αποψύξη, κατάλληλο για γλάστρες και χύτευση, έτσι ώστε το led να έχει καλύτερη αντοχή και αξιοπιστία .

Αυτή η υψηλή θερμική αγωγιμότητα δύο συστατικών σιλικαζέλ είναι ένα είδος δύο συστατικών, υψηλής θερμικής αγωγιμότητας, σκληρυνόμενης θερμοκρασίας δωματίου, μακράς διάρκειας εργασίας και πυρίμαχης απόδοσης. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πλήρωση πυκνωτή και μικρό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Οι εύκαμπτες και ελαστικές τους ιδιότητες τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούνται για να καλύπτουν πολύ άνισες επιφάνειες. Η θερμότητα μεταφέρεται από τη συσκευή διαχωρισμού ή ολόκληρο το PCB στο μεταλλικό κέλυφος ή στην πλάκα διάχυσης, η οποία μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα και τη διάρκεια ζωής των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων θέρμανσης. Το βουλκανισμένο καουτσούκ σιλικόνης μπορεί να χωριστεί σε ελαστικό led θερμικό αγώγιμο σιλικαζέλ και καουτσούκ σιλικόνης, το πρώτο έχει χαμηλότερη αντοχή, το δεύτερο έχει μεγαλύτερη αντοχή. Έχει εξαιρετική ηλεκτρική και χημική σταθερότητα, αντοχή στο νερό, αντοχή στο όζον, αντοχή στη γήρανση καιρού, υδρόφοβο, ανθεκτικό στην υγρασία, ανθεκτικό σε κραδασμούς και μη διαφθορά. Ο μηχανισμός βουλκανισμού τους βασίζεται στην αντίδραση προσθήκης βινυλίου (ή προπυλενίου) στην τελική ομάδα καουτσούκ σιλικόνης και στην ομάδα υδροσιλυλίου μορίων παράγοντα διασταύρωσης.

Ορισμός της θερμικής αγώγιμης εποξειδικής κόλλας γλάστρας: η ευρέως γνωστή ηλεκτρονική κόλλα γλάστρας ανήκει σε υγρό κολλοειδές, το οποίο δεν στεγνώνει πριν από τη σκλήρυνση και θα είναι πολύ σκληρό μετά τη σκλήρυνση. Οι λειτουργίες του αδιάβροχου και αδιάβροχου, ανθεκτικού στη σκόνη, μόνωσης, αγωγιμότητας θερμότητας, εμπιστευτικότητας, αντοχής στη διάβρωση, αντοχής στη θερμοκρασία και αντοχής σε κραδασμούς αντικατοπτρίζονται επίσης μετά τη σκλήρυνση. Η θερμική αγώγιμη κολλητική κόλλα είναι ένα είδος δύο συστατικών, υψηλή θερμική αγωγιμότητα, σκλήρυνση θερμοκρασίας δωματίου, μακρύς χρόνος εργασίας και πυρίμαχη απόδοση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πλήρωση πυκνωτή και μικρό ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

22.png

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan fuming sealing material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top