Υλικό στεγανοποίησης: τι πρέπει να προσέχετε κατά το βουλκανισμό του στεγανοποιητικού δακτυλίου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-09-23

Οι κατασκευαστές υλικών σφράγισης σας λένε ότι η τρέχουσα τάση ανάπτυξης είναι η σταδιακή ανάπτυξη της μεθόδου πίεσης έγχυσης, αλλά λόγω του διαφορετικού πεδίου προσαρμογής τους, η συνύπαρξη και ανάπτυξη των τριών εξακολουθεί να είναι πραγματικότητα. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, η κύρια μέθοδος σχηματισμού του δακτυλίου Ο είναι η χύτευση πλακών.

Κατά τη διαδικασία χύτευσης του βουλκανισμού, η θερμοκρασία σκλήρυνσης, ο χρόνος και η πίεση πρέπει να ελέγχονται αυστηρά και σωστά και η αλλαγή της θερμοκρασίας και άλλων παραμέτρων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σκλήρυνσης πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ανά πάσα στιγμή και πρέπει να πραγματοποιείται αντίστοιχη επεξεργασία, Διαφορετικά, το προϊόν θα έχει θείο ή πάνω από θείο. Εάν χρησιμοποιείται το αυτόματο σύστημα ελέγχου, ολόκληρη η διαδικασία σκλήρυνσης θα καταγράφεται αυτόματα και θα ελέγχεται για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν φθάνει στο θετικό βαθμό σκλήρυνσης.

Η θερμοκρασία βουλκανισμού είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για αντίδραση βουλκανισμού σε σχήμα Ο από καουτσούκ, η οποία επηρεάζει άμεσα την ταχύτητα βουλκανισμού και την ποιότητα του προϊόντος. Υψηλή θερμοκρασία σκλήρυνσης, γρήγορη ταχύτητα σκλήρυνσης και υψηλή απόδοση παραγωγής. χαμηλή θερμοκρασία σκλήρυνσης και αργή ταχύτητα σκλήρυνσης. Η καταλληλότερη θερμοκρασία σκλήρυνσης του φυσικού καουτσούκ είναι 143 ℃ - 150 ℃, και η θερμοκρασία του συνθετικού καουτσούκ είναι 150 ℃ ~ 180 ℃. Ο χρόνος σκλήρυνσης καθορίζεται συνήθως σύμφωνα με την καθορισμένη θερμοκρασία σκλήρυνσης και ο χρόνος σκλήρυνσης προσδιορίζεται με δοκιμή.

Ο σκοπός της συμπίεσης προϊόντων από καουτσούκ κατά τη διάρκεια του βουλκανισμού είναι να κάνει την ένωση να ρέει εύκολα και να γεμίζει την κοιλότητα του καλουπιού, να αποτρέπει φυσαλίδες κατά τη διάρκεια του βουλκανισμού και να βελτιώνει τη συμπαγή των προϊόντων. Η πίεση βουλκανισμού εξαρτάται από τη σκληρότητα του καουτσούκ και το μέγεθος του καλουπιού. Όταν η σκληρότητα του καουτσούκ είναι υψηλή και το μέγεθος του καλουπιού είναι μεγάλο, η πίεση μπορεί να είναι υψηλότερη, διαφορετικά, η πίεση θα πρέπει να μειωθεί κατάλληλα.

ABUIABACGAAgyN33_QUo2_Sj5wcwmAI4yAE.jpg


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan fuming sealing material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top