Κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση της λείανσης των τροχών λείανσης και των μεθόδων δοκιμής

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-07-02

main παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση της λείανσης του τροχού. Τα μορφολογικά χαρακτηριστικά της επιφάνειας του τροχού λείανσης περιλαμβάνουν κυρίως τον αριθμό των λειαντικών κόκκων, τη γεωμετρία και την κατανομή των λειαντικών κόκκων, την αιχμή των λειαντικών κόκκων και το ύψος της αιχμής. Είναι σημαντικές παράμετροι εισόδου της διαδικασίας λείανσης και επηρεάζουν άμεσα την απόδοση λείανσης. Η μέθοδος μπορεί να χωριστεί σε μέθοδο έμμεσης επιθεώρησης και μέθοδος άμεσης επιθεώρησης

the έμμεση μέθοδος ανίχνευσης χρησιμοποιεί τα φυσικά σήματα που παράγονται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας για να ολοκληρωθεί η ανίχνευση, όπως η ανίχνευση δύναμης, ήχου, κραδασμών και άλλων παραμέτρων σήματος για τον προσδιορισμό της προφίλ επιφάνειας του τροχού λείανσης. Για παράδειγμα, η δύναμη λείανσης και η θερμοκρασία λείανσης του τροχού λείανσης μπορούν να αντικατοπτρίζουν την ευκρίνεια του τροχού λείανσης, έτσι ώστε τα αντίστοιχα φυσικά δεδομένα να μπορούν να μετρηθούν με μετρητή δύναμης για τον προσδιορισμό της ευκρίνειας του τροχού λείανσης.

\\ Η μέθοδος άμεσης επιθεώρησης συνήθως περιλαμβάνει την άμεση ανάλυση του σχήματος επιφάνειας του τροχού λείανσης με τη βοήθεια φυσικών ανιχνευτών ή οπτικών οργάνων. Ο τύπος επαφής, για παράδειγμα, σαρώνεται από μια γραφίδα. Για τους μη τύπους NContact, η κοινή δοκιμή είναι η μέθοδος συλλογής μικροσκοπίου. 

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Guangchuan Abrasives Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top