Κατασκευή σύνθετων εξαρτημάτων με κατεργασία CNC

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-04-08

CNC Η μηχανική κατεργασία χρησιμοποιείται ευρέως σε σύνθετο σχήμα κατασκευής, συστατικά υψηλής ακρίβειας. Η λίστα κατεργασίας από το CNC περιλαμβάνει:

1. Η μηχανική κατεργασία (αξεσουάρ θήκης)

enclosure συνήθως έχει πολλές κοιλότητες μέσα, οι οποίες σχεδιάζονται ως δοχείο για να μεταφέρουν σύνθετα εξαρτήματα στη βιομηχανία όπως η βιομηχανία αυτοκινήτων και η βιομηχανία αεροπορίας. Κύλινδρος κινητήρα αυτοκινήτου, κιβώτιο ταχυτήτων, κιβώτιο ταχυτήτων εργαλείων, κύλινδρος κινητήρα, κυλινδροκεφαλή κινητήρα, κέλυφος αντλίας ταχύτητας, είναι μερικοί εκπρόσωποι περιβλήματος.


2. Μέρη με σύνθετες καμπύλες επιφάνειες

as το βάρος ή άλλες ειδικές απαιτήσεις, για ορισμένες βιομηχανίες, ο σχεδιαστής τους αφιερωμένος στο να κάνει το προϊόν τους μικρό και λεπτό, τα οποία τα συστατικά συνήθως βγαίνουν με σύνθετες καμπύλες επιφάνειες. Αυτές οι επιφάνειες θα ήταν δύσκολο να μεταβιβαστούν στο παρελθόν, αλλά τώρα, είναι εύκολο να επιτευχθούν με τεχνική CNC.


3. Τα ακανόνιστα τμήματα σχήματος

irregular shape μέρος συνδυάζουν πάντα το μεγαλύτερο μέρος, τη γραμμή, την επιφάνεια πολλαπλών μηχανικών μηχανών. Σε αυτό το είδος εξαρτημάτων, η κατεργασία CNC δείχνει τα μεγάλα πλεονεκτήματά της.

-


4. Πρωτότυπο δείγμαwe μπορεί να κατασκευάσει όχι μόνο τα προσαρμοσμένα μέρη μεγάλου όγκου με κατεργασία CNC αλλά και δείγμα μικρού όγκου ή πρωτότυπου. Οφέλη από την κατεργασία CNC, μπορούμε να λάβουμε ένα πραγματικό πρωτότυπο δείγμα για να επαληθεύσουμε το σχέδιο. Εταιρεία κατεργασίας για την κατασκευή του μέρους σας; Εκτιμάτε το κόστος των εξαρτημάτων σας; Σκέφτεστε τον τρόπο μείωσης του κόστους κατεργασίας CNC; Εδώ, θα μιλήσουμε για τους 4 παράγοντες που φέρουν το κόστος των τμημάτων CNC.

1. Χρόνος κατεργασίας:

Ο χρόνος κατεργασίας είναι συχνά ο κύριος οδηγός κόστους στην υπηρεσία επεξεργασίας CNC. Συνήθως, ο μεγαλύτερος χρόνος κατεργασίας συνήθως φέρνει υψηλότερο κόστος κατασκευής.

2. Απαιτείται ποσότητα:Ο όγκος σημαντικών αρκούδων από το κόστος του μέρους. Ο μεγαλύτερος όγκος είναι μια ευκαιρία για τη μείωση της τιμής της μονάδας.3. Κόστος υλικού:

Η επιλογή του χύδην υλικού επηρεάζει σημαντικά το συνολικό κόστος. Βελτιστοποίηση του σχεδιασμού σας, ενώ επιλέγετε το καλύτερο οικονομικό υλικό χωρίς να επηρεάσετε το προϊόν

39; Άλλο κόστος κατασκευής:

Εάν το μέρος σας έχει ειδική απαίτηση, όπως στενή ανοχή, υψηλά γυαλιστερά, λεπτά τοίχους κ.λπ.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top