Μηχανή κατασκευής μάσκας για ΠΩΛΗΣΗ! Αδράξτε αυτήν την ευκαιρία! Μην το χάσετε!

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-08-06

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΥ, η παγκόσμια επιδημία θα διαρκέσει περίπου τέσσερα έως πέντε χρόνια, και μπορεί να υπάρχει πάντα μεταξύ των ανθρώπων.Ως εκ τούτου, οι παγκόσμιοι άνθρωποι που εφοδιάζονται με 8217η, οι απαιτήσεις για μάσκες δεν θα αυξηθούν κατακόρυφα.Σήμερα, οι μηχανές μασκέ υψηλής ποιότητας από την Κίνα πωλούνται.Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως αν έχετε κάποιες ανάγκες. timg (5).jpg


Είμαστε η Zhengzhou Modern Automation Co., Ltd. Έχουμε δεσμευθεί για την ανάπτυξη και την κατασκευή ευφυών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.Αυτή τη στιγμή, η μηχανή με τις μάσκες είναι το καυτό προϊόν μας.


Υπάρχουν επί του παρόντος τρεις τύποι μηχανημάτων μασκοφόρων στην αγορά, μηχανές μασκοφόρων N95, μηχανές 1+1 μασκοφόρων, και μηχανές με μάσκα 1+2.Οι μηχανές μασκέ που πουλάμε είναι κυρίως αυτόματες.Οι μηχανές μασκέ N95 πουλάνε καλά στο εξωτερικό και αναγνωρίζονται ομόφωνα από τους πελάτες.Επιλέγουμε να παρέχουμε στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και να αγοράζουμε τις καλύτερες μηχανές με τα λιγότερα χρήματα.

u=218540857,4155189161&fm=26&gp=0.jpg


Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ερωτήσεις και έρευνες ανά πάσα στιγμή, είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ μαζί σας.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top