Το Υπουργείο υπερασπίζεται το χειρισμό του αρχικού σταδίου της εστίας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-20

Η Κίνα υπερασπίστηκε την Τρίτη τον χειρισμό της πανδημίας COVID-19, αναφέροντας ότι θα συνεχίσει να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τον περιορισμό του ιού.


Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Hua Chuning έκανε την παρατήρηση αφού μια ανεξάρτητη επιτροπή για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση πανδημίας δήλωσε ότι η Κίνα θα μπορούσε να εφαρμόσει πιο δυναμικά μέτρα για τη δημόσια υγεία τον Ιανουάριο για να περιορίσει την αρχική επιδημία COVID-19, και επέκρινε την ΠΟΥ που δεν κήρυξε διεθνή έκτακτη ανάγκη μέχρι τον Jan 30.


Ο Χουα είπε στην τακτική ενημέρωση ότι " Πρέπει, φυσικά, να προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα. " Αυτό δεν σήμαινε ότι η απάντηση της Κίνας και του σημείου 39 ήταν ανεπαρκής.


Η Κίνα έχει λάβει αποφασιστικά μέτρα για την έγκαιρη ανίχνευση, την υποβολή εκθέσεων, την απομόνωση και τη θεραπεία των μολυσμένων ασθενών, και οι προσπάθειες αυτές έχουν μειώσει τον αριθμό των θανάτων και των λοιμώξεων, ανέφερε ο Χουα.


Τα επιτεύγματα έχουν αναγνωριστεί από επιστήμονες και ιατρικούς εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε.


Κάθε χώρα, όχι μόνο η Κίνα, πρέπει να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει καλύτερα τις κρίσεις δημόσιας υγείας, δήλωσε ο Χουα.


Ανέφερε ότι οι πληροφορίες που ανέλυσε η επιτροπή αναφέρουν ότι η πραγματικότητα είναι ότι μόνο μια μειοψηφία χωρών επωφελήθηκε πλήρως από τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους για να ανταποκριθεί στις αποδείξεις μιας αναδυόμενης επιδημίας.


Η έκθεση ήρθε ως διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων της ΠΟΥ που έφτασε στην Κίνα την προηγούμενη εβδομάδα για να διεξάγει κοινή επιστημονική έρευνα με κινέζους επιστήμονες σχετικά με τον εντοπισμό της προέλευσης του στεφανιαίου ιού.


Η Κίνα υποστηρίζει την ηγεσία της ΠΟΥ στον αγώνα κατά της πανδημίας, και ελπίζει ότι άλλες χώρες θα παράσχουν την ίδια στήριξη και βοήθεια στην οργάνωση, ανέφερε.


" Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην πολιτικοποίηση του ζητήματος της ιχνηλάτησης της προέλευσης του Coronavir, καθώς είναι επιζήμιο για τη διεθνή κοινή συνεργασία σε θέματα αντιμετώπισης πανδημίας, " Το είπε.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top