Ο κόσμος εξαρτάται από την Κίνα για το Πρόσωπο 1084Drive 1072hks Αλλά μπορεί η χώρα να παραδώσει;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-08-04

Μεταδίδοντας στη British Corporation μια έτοιμη πανάκεια νέα στεφανιαία πνευμονία, νέα στεφανιαία πνευμονία, αναφέρθηκε επίσης από τον γενικό διευθυντή της ΠΟΥ, τη Δευτέρα, σύμφωνα με έκθεση της British Corporation και του BBC.Κάλεσε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συμμορφωθούν με μέτρα όπως η κοινωνική απομόνωση, το πλύσιμο των χεριών και η χρήση μασκών.Ο Δρ Ράιαν είπε επίσης ότι χώρες με υψηλά ποσοστά μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Βραζιλίας και της Ινδίας, πρέπει να είναι έτοιμες για πόλεμο.Η έξοδος είναι μακρά και απαιτεί συνεχή προετοιμασία.

t01fa1e9df6630f01e8.webp.jpg

Οι μάσκες έχουν γίνει " σπάνια εμπορεύματα " Όχι.Αν και με την προώθηση της επιστροφής στην εργασία, η σχετική παραγωγική ικανότητα βελτιώνεται, αλλά υπό την παλίρροια της επιστροφής στην εργασία, η απαίτηση πολλών εργατών γραφείου για μάσκες είναι επίσης πιο επείγουσα.Δεν είναι εύκολο να αγοράσεις μάσκες στην αγορά.

Η αύξηση της παραγωγής μάσκας είναι επίσης σχετικά μεγάλη σε σύγκριση με τη φθορά του εξοπλισμού μάσκας.Αν θέλετε η μάσκα να είναι ανθεκτική, πρέπει πρώτα να καταλάβετε ποιο και ποιο- 3501 είναι το κύριο μέρος της μάσκας.Φυσικά, όλοι ξέρουν ότι η φθορά είναι η μούχλα.Πώς επιλέγουμε τη μούχλα για να κρατήσει;Ο κατασκευαστής του μηχανήματος για τη μάσκα του Skyaray θα εισαγάγει τα ακόλουθα υλικά για τη μούχλα.   Το κράμα αλουμινίου είναι κράμα αλουμινίου με υψηλή αντοχή, καλή αντοχή στη διάβρωση και καλή αντοχή στη θερμότητα.Χρησιμοποιείται ευρέως στην μηχανική κατασκευή.Στις περισσότερες περιπτώσεις μηχανής κατασκευής μασκών, το κράμα αλουμινίου υποστηρίζεται και χρησιμοποιείται ενεργά για την παροχή μούχλας από κράμα τιτανίου για τη συσκευή υπερήχων.Σε σύγκριση με το κράμα αλουμινίου, είναι εύκολο να οξειδωθεί, να σκάσει εύκολα και να μην είναι κατάλληλο για μακροχρόνια εργασία.Το κράμα τιτανίου έχει προφανή πλεονεκτήματα: Α. καλή αντοχή, κατάλληλη για μακρόχρονες δονήσεις, Β. ισχυρή ικανότητα υπερηχητικής μετάδοσης, Γ. υψηλή αντοχή, όχι εύκολη στο σπάσιμο, παραμόρφωση και σκουριά.

微信图片_20200803161215.png

Εν πάση περιπτώσει, πρέπει να καταβάλουμε συντονισμένες προσπάθειες για την καταπολέμηση της επιδημικής κατάστασης.Αν χρειάζεστε ένα μηχάνημα με μάσκες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

09480388951.jpg.thumb.jpg


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top