Κράμα νικελίου 718 μέρη.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-05-07

nickel κράμα 718 είναι μια κατακρήμνιση-StStended νικέλιο-based υψηλό-STemperature high-stremength κράμα. Η κατάλληλη θερμική θερμοκρασία επεξεργασίας είναι 1120-900 ℃. Η μέθοδος ψύξης μπορεί να είναι σβέση νερού ή άλλες μεθόδους ταχείας ψύξης. Μετά τη θερμική επεξεργασία, θα πρέπει να ξεπερασθεί εγκαίρως για να εξασφαλιστεί η καλύτερη απόδοση. Το υλικό πρέπει να θερμαίνεται στο ανώτερο όριο της θερμοκρασίας επεξεργασίας κατά τη διάρκεια της θερμής επεξεργασίας. Προκειμένου να διασφαλιστεί η πλαστικότητα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, η τελική θερμοκρασία επεξεργασίας όταν η παραμόρφωση φτάνει το 20% δεν πρέπει να είναι μικρότερος από τους 960 ° C. Η ψυχρή εργασία πρέπει να διεξάγεται μετά τη θεραπεία με διάλυμα και ο ρυθμός σκλήρυνσης εργασίας είναι μεγαλύτερος από αυτόν του ωστενιτικού ανοξείδωτου χάλυβα, οπότε ο εξοπλισμός επεξεργασίας πρέπει να ρυθμιστεί αναλόγως και θα πρέπει να υπάρχει μια ενδιάμεση διαδικασία ανόπτησης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψυχής εργασίας.

\\ Το NIT έχει εξαιρετική αντίσταση στη διάβρωση διάβρωσης του στρες και το σκάφος σε περιβάλλοντα υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής θερμοκρασίας και η αντίσταση της οξείδωσης είναι ιδιαίτερα εξαιρετική σε υψηλές θερμοκρασίες.

another χαρακτηριστικό του κράματος είναι ότι η δομή του κράματος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο Ζεστή διαδικασία εργασίας. Η σχέση μεταξύ καταβύθισης και διάλυσης φάσης στο κράμα και η σχέση μεταξύ της δομής, της διαδικασίας και της απόδοσης μπορεί να καταλάβει και εύλογες και εφικτές διαδικασίες διεργασίας μπορούν να διατυπωθούν για διαφορετικές απαιτήσεις χρήσης. Μια ποικιλία εξαρτημάτων που μπορούν να ικανοποιήσουν διαφορετικά επίπεδα αντοχής και απαιτήσεις χρήσης μπορούν να ληφθούν. Αυτό είναι τα μέρη του νικελίου 718. Η εικόνα λαμβάνεται σε είδος, παρακαλώ έρχεστε σε εμάς αν το χρειάζεστε και προσβλέπουμε να συνεργαστείτε μαζί σας!


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top